Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Paul Scholes laakt 'bijna respectloze' aanpak Erik ten Hag

Paul Scholes laakt 'bijna respectloze' aanpak Erik ten Hag

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 oktober 2022 – Paul Scholes vindt dat Cristiano Ronaldo slecht wordt behandeld door Erik ten Hag. De 37-jarige ster van Manchester United moet zich in de Premier League tevredenstellen met invalbeurten, terwijl hij in de Europa League meer speeltijd krijgt.

Afgelopen zondag tegen Manchester City (6-3 verlies) kwam Ronaldo zelfs niet van de bank af. Het zorgde voor gefronste wenkbrauwen in Engeland. Op bezoek bij Omonia Nicosia (2-3 winst) deed Ronaldo donderdagavond negentig minuten mee. Maar de Europa League is eigenlijk niet het podium waar de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or zich op wil laten zien.

Scholes weet dat ook en vindt het kwalijk dat Ronaldo alleen in de Europa League wordt gebruikt als basisspeler. "Ik vind het bijna respectloos om hem op een donderdagavond in de Europa League te laten spelen. Deze man is een wereldster", aldus de oud-middenvelder bij BT Sport. "Ik zeg niet dat hij op 37-jarige leeftijd altijd zou moeten beginnen, zeker niet de grote wedstrijden, maar dit is een competitie waar je jezelf moeilijk voor kunt motiveren. Dat zeg ik niet graag, maar dat gaat wel op voor een grote speler bij een grote club."

Ronaldo kwam donderdag niet tot scoren op Cyprus, maar maakte wel een goede indruk op Ten Hag. "Hij kreeg een paar kansen en creëerde ook een aantal. Hij was met een loopactie betrokken bij het eerste doelpunt van Marcus Rashford, dus hij heeft een impact gehad op de wedstrijd", aldus Ten Hag, die de assist op het tweede doelpunt van Rashford vergat te benoemen.

Lees ookEngelse media keihard voor Tyrell Malacia na nieuwe flater Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd