Feyenoord
0 – 0
PSV
Go Ahead Eagles
0 – 0
NEC

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Glansrol Vertessen wakkert nostalgie aan bij Van Nistelrooij

Glansrol Vertessen wakkert nostalgie aan bij Van Nistelrooij

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 oktober 2022 – Ruud van Nistelrooij is trots op Yorbe Vertessen, die donderdagavond een belangrijke bijdrage leverde aan de 1-5 overwinning van PSV op FC Zürich. De Belg startte in de punt van de aanval en betaalde het vertrouwen van zijn trainer met twee doelpunten terug.

Na het wegvallen van Luuk de Jong heeft Van Nistelrooij de nodige spelers als spits gebruikt, maar niemand heeft op die positie goed gerendeerd. Vertessen liet in Zwitserland zien dat hij misschien wel het beste alternatief voor de weggevallen aanvoerder is. In de tiende minuut opende hij de score en vijf minuten later was hij weer trefzeker. Bij beide doelpunten klopte hij de verdediging van Zürich op snelheid.

Nadat Vertessen na afloop de pers te woord had gestaan, keek Van Nistelrooij hem na. "Dit is een mooi moment", wordt de trainer geciteerd door de NOS. "Ik denk terug aan de tijd bij Onder 19 waarin ik met hem samenwerkte. Nu hebben we hier samen succes. Ik ben trots, ja. Hoe we in de jeugd samen hebben gewerkt, in stappen hebben toegewerkt naar het eerste. Nu staan we met deze jongens, ook met Ismael Saibari, op het veld in de Europa League." 

PSV revancheerde zich met de 1-5 zege voor de pijnlijke nederlaag bij SC Cambuur van afgelopen weekend. "We hebben goed gereageerd op het gebrek aan beleving bij Cambuur. Ik zag wat ik wilde zien en wat we hadden afgesproken. Ik zag aan de beleving dat het goed zou komen", aldus Van Nistelrooij.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd