Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Inter-verdediger Bastoni krijgt misselijkmakende berichten uit Barcelona

Inter-verdediger Bastoni krijgt misselijkmakende berichten uit Barcelona

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 oktober 2022 – Internazionale-verdediger Alessandro Bastoni heeft deze week doodsbedreigingen ontvangen van FC Barcelona-supporters. Na de 1-0 nederlaag in de groepsfase van de Champions League kreeg Bastoni via sociale media via meerdere kanten uit Catalonië dreigementen. Ook zijn partner Camilla Bresciani moest het ontgelden.

Bresciani bracht donderdag via Instagram enkele van de misselijkmakende berichten naar buiten. 'Ik ga de benen van je man afsnijden', waren onder meer de teksten aan haar adres, gericht op de verdediger van Internazionale. Bresciani sprak haar afschuw uit over de berichtenstroom aan haar adres en dat van Bastoni. 'Hoe walgelijk kun je zijn?', vroeg ze zich hardop af.

Bastoni zorgde met Internazionale voor een verrassing door FC Barcelona te verslaan. Daarbij had de verdediger een belangrijke rol: zo ontsnapte hij aan een strafschop tegen en kreeg hij in blessuretijd de gele kaart voor tijdrekken. Trucjes die zeker bij Italiaanse clubs passen en horen bij een ploeg die voor staat, maar blijkbaar viel het volledig verkeerd bij een klein deel van de Catalaanse achterban. 

Lees ook: 'VAR Van Boekel hangt klacht uit Barcelona boven het hoofd'

Laporta reageert niet
Hoewel men in het Catalaanse kamp verbolgen zou zijn geweest over de beslissingen van de scheidrechter en er nagedacht zou worden over een protest, wilde voorzitter Joan Laporta geen kritiek geven op de leidsman en de Nederlandse VAR Pol van Boekel. Op de Open Dag van de Johan Cruyff Foundation werd Laporta gevraagd wat hij vond van de arbiters, maar wilde daar desgevraagd niets over kwijt. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd