Van de Beek baalt opnieuw bij Manchester United

6 oktober 2022, 18:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donny van de Beek (25) zit donderdagavond in de Europa League andermaal niet bij de wedstrijdselectie van Erik ten Hag in de Europa League. De Nederlandse middenvelder is nog altijd niet fit genoeg om minuten te maken en dus speelt hij niet tegen Omonia Nicosia. Dat geldt wel voor Tyrell Malacia, Cristiano Ronaldo en Lisandro Martinez.

Na het echec tegen Manchester City heeft Ten Hag op Cyrpus donderdagavond weer een basisplek voor Ronaldo, die in de tweede competitie van Europa tot dusver telkens in de basis begon. Met verder ook Casemiro en Victor Lindelöw wisselt de Nederlandse coach in totaal zijn elftal op drie plekken.

Dat komt mede omdat Raphael Varane, net als Van de Beek, niet fit genoeg is om in actie te komen. Verder start Scott McTominay op de bank en krijgt de miljoenenaankoop Casemiro weer eens een kans. Tot dusver kon de Braziliaan te weinig overtuigen om aanspraak te maken op een basisplaats onder Ten Hag.

Lees ook: 'Antony negeerde Ten Hag tijdens pak slaag bij Manchester City'

De speeltijd van Ronaldo gaat ten koste van Marcus Rashford, die vermoedelijk rust krijgt van Ten Hag. Met drie punten uit twee duels is het donderdagavond een belangrijke wedstrijd voor The Red Devils op bezoek in Nicosia: normaliter mag dat geen probleem vormen voor de Engelse grootmacht.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen, Fernandes; Antony, Ronaldo en Sancho

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewikt en gewogen maar ook nu niet bij EtH, hoe spijtig voor Donny! Maar kop op en treetje lager en wie weet in de toekomst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen