Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Messi kondigt afscheid aan: "De beslissing staat vast"

Messi kondigt afscheid aan: "De beslissing staat vast"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 oktober 2022 – Het WK in Qatar wordt het laatste eindtoernooi van Lionel Messi in het shirt van Argentinië. De 35-jarige aanvaller wist al veel prijzen binnen te slepen in zijn lange carrière en gaat nu dus voor zijn laatste kans om wereldkampioen te worden met zijn nationale ploeg. In gesprek met het Argentijnse mediaplatform Star+ geeft Messi aan dat dit zijn laatste kunstje wordt op een WK voetbal.

Messi voelt de druk op zijn schouders wel degelijk, zo geeft hij aan. "Ik tel de dagen tot het wereldkampioenschap", begint de Argentijn. "Ik heb angst en zenuwen tegelijkertijd, voor mij mag het morgen beginnen. Wat gaat er gebeuren? Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het begint, aan de andere kant is er die angst omdat ik zo graag wil dat we het goed gaan doen." 

Messi was tot nu toe al op drie WK's actief sinds 2006 en was daarin goed voor zes doelpunten. Dit jaar verkeert de aanvaller in topvorm bij zijn club Paris Saint-Germain, waardoor er gespeculeerd werd dat Messi zijn carrière eventueel nog een aantal jaar zou kunnen verlengen. Een eventuele terugkeer in het WK 2026 ziet Messi echter niet meer zitten. "Het wordt mijn laatste, de beslissing staat vast."

Argentinië grote kanshebber
Volgens verschillende media wordt Messi met Argentinië als favoriet gezien voor de eindzege op het aankomende WK in Qatar. Nadat de aanvaller het in 2014 aflegde tegen Duitsland in de finale (1-0) hoopt hij deze winter geschiedenis te schrijven met zijn land. Lukt het Messi om eindelijk beslag te leggen op de wereldbeker, dan evenaart de dribbelaar legende Diego Maradona en verstevigt hij zijn positie in discussie van beste voetballer aller tijden. Mochten zowel Argentinië als het Nederlands elftal hun groep en de achtste finale winnen, dan treffen de twee landen elkaar in de kwartfinale van het WK.

Lees ook: 'Lionel Messi hakt pas na WK knoop door over toekomst' Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd