Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wie gaat er met de periodetitel aan de haal in de Eerste Divisie?

Wie gaat er met de periodetitel aan de haal in de Eerste Divisie?

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 oktober 2022 – Vrijdagavond zullen Heracles Almelo, PEC Zwolle en FC Eindhoven bepalen wie er de eerste periodetitel in de Eerste Divisie aan de haak slaat. Terwijl de topclubs proberen hun eerste stap richting promotie naar de Eredivisie te zetten, lijkt trainer Dirk Kuyt voor zijn laatste kans te vechten in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. FCUpdate.nl blikt in samenwerking met Jack's.nl vooruit op speelronde 10 in de KKD.

Heracles gaat momenteel aan leiding in de Keuken Kampioen Divisie met 22 punten uit negen wedstrijden en wist de afgelopen vier wedstrijden allemaal te winnen. Het heeft daardoor een voorsprong van twee punten op PEC Zwolle, waardoor bij puntverlies van de Zwollenaren het de periodetitel sowieso grijpt. Heracles won dit seizoen in zes van de zeven overwinningen met meer dan één doelpunt verschil. Lukt dat vanavond weer in de thuiswedstrijd tegen het slecht draaiende de Graafschap? Dan levert dit 3.00 keer je inzet op.

PEC Zwolle gaat echter vol voor zijn laatste kans om de eerste periodetitel nog binnen te slepen in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Zwolle speelde vorige week gelijk tegen Jong Ajax (1-1), maar geldt vanavond als grote favoriet, want een overwinning van de Zwollenaren levert 1.51 keer je inzet op. Spelen zowel Zwolle als Heracles gelijk in de strijd op de periodetitel, dan levert dit liefst 18.40 keer je inzet op!

Kuyt onder druk
Vorige week verloor het team van Dirk Kuyt wederom in eigen huis tegen Jong PSV (1-3), waardoor de druk op de jonge trainer zijn hoogtepunt heeft bereikt en de eerste witte zakdoekjes al tevoorschijn kwamen. Wint ADO vanavond weer eens en berooft het FC Eindhoven van de laatste kans op periodetitel, dan levert dit 2.35 keer je inzet op. Mocht Kuyt het tij willen keren met ADO, dan zal vooral Thomas Verheydt zijn vorm terug moeten vinden. Vorig seizoen was de spits nog goed voor dertig doelpunten, maar dit jaar heeft Verheydt slechts twee keer het net weten te vinden. Lukt het Verheydt vanavond om de openingstreffer te verzorgen, dan levert dit 4.70 keer je inzet op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+ Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd