FC Utrecht komt fans tegemoet met fraaie actie: bierprijs omlaag

18 januari 2023, 19:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Utrecht heeft een fraai gebaar gemaakt naar de eigen supporters. De Domstedelingen hebben ondanks alle stijgende prijzen de prijs van een biertje verlaagd. Ook de frisdrank en de broodjes die over de toonbank gaan tijdens wedstrijden in prijs omlaag.

Voor een biertje betaal je in de Galgenwaard vanaf dit weekend 0,30 euro minder, terwijl de frisdrank met 0,20 cent omlaag gaat. Ook komt er meer variatie in het aanbod, met bijvoorbeeld een kidsbox. 'Vanuit de overtuiging dat wedstrijden van FC Utrecht voor alle bezoekers ervan een voetbalfeest moeten zijn én voor iedereen toegankelijk moeten zijn, heeft FC Utrecht naar aanleiding van de feedback van supporters de wijzigingen in de prijzen en het assortiment van de publiekscatering doorgevoerd', staat te lezen in het statement.

FC Utrecht zat qua bierpijs tot deze wijziging bovenin de middenmoot, met 4,90 euro per biertje (350cl) aan het begin van dit seizoen. Met deze korting wordt dat dus 4,60 per glas, dat vorig jaar overigens nog 400 cl bedroeg. Bovendien werd het aan het begin van dit seizoen wel eerst met zestig cent verhoogd, waardoor de verlaging niet helemaal uit de lucht komt vallen.

Lees ook: Amateurclub weigert al tien jaar bierprijs te verhogen

Bij FC Twente is de prijs relatief het hoogst met 5,50 euro voor slechts 400 centiliter. Ook bij Ajax en Feyenoord betaal je naar verhouding veel. Bij FC Utrecht gaat de prijs dus naar beneden voor het BUD bier. Dat wordt ook geschonken bij FC Emmen en Vitesse, terwijl Heineken (Ajax, Feyenoord, FC Volendam en FC Groningen) hofleverancier is. Gevolgd door Amstel (SC Cambuur, sc Heerenveen en AZ) en Jupiler (Sparta Rotterdam, NEC en Excelsior).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen