Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Spurs in rouw na overlijden populaire fitnesstrainer Ventrone

Spurs in rouw na overlijden populaire fitnesstrainer Ventrone

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 oktober 2022 – Voor Tottenham Hotspur is het een verdrietige dag. De club maakte bekend dat fitnesstrainer Gian Piero Ventrone op 61-jarige leeftijd is overleden. De Italiaan was in november 2021 in het kielzog van trainer Antonio Conte naar Londen getogen. De twee kenden elkaar nog uit de tijd dat Conte speler was van Juventus.

'Met groot verdriet moeten wij mededelen dat onze fitnesstrainer Ventrone is heengegaan', schreef de club in een korte verklaring op de eigen website. 'Zo geliefd als hij buiten het veld was, zo veeleisend was hij daarop. Gian Piero is in korte tijd een zeer populaire persoon geworden bij zowel onze spelers als de rest van onze staf. Hij zal door iedereen op de club gemist worden, en onze gedachten zijn bij zijn familie en vrienden in deze verdrietige tijden.'

Ventrone overleed in Napels, waar hij werd behandeld aan leukemie. Hoewel hij al enige tijd aan de ziekte leed, kwam zijn overlijden onverwacht. Voordat hij bij de Spurs aan de slag ging, werkte hij tussen 1994 en 2004 voor Juventus. In die periode maakte Conte deel uit van de spelersgroep. Samen wonnen ze in 1996 de Champions League, door in de finale na strafschoppen af te rekenen met het Ajax van Louis van Gaal.

Hattrick
Ventrone zat op 17 september jongstleden nog in de dugout van zijn club. Son Heung-Min vierde zijn hattrick, die hij die dag maakte tegen Leicester City, nog uitgebreid met de Italiaan. Na afloop van die wedstrijd ging hij in op de band die hij in korte tijd met de fitnesstrainer had opgebouwd. "Ik heb een erg goede relatie met Gian Piero", zei Son toen. "Niet alleen op voetbalgebied, maar ook als mens geeft hij me zoveel advies, daar ben ik erg dankbaar voor."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd