Puzzel voor Ten Hag in aanloop naar EL-duel op Cyprus

6 oktober 2022, 11:26

Erik ten Hag gaat het met Manchester United vanavond om 18.45 uur in de Europa League opnemen tegen Omonia Nicosia. Zijn elftal zal zich op Cyprus willen herstellen van de forse 6-3 nederlaag die het afgelopen weekend leed op bezoek bij stadgenoot Manchester City. In de Engelse media wordt druk gespeculeerd over het elftal dat Ten Hag op gaat stellen. 

De Manchester Evening Standard blikt alvast vooruit op de verwachte namen die Ten Hag op Cyprus het veld in gaat sturen. Zo verwacht de krant dat de Nederlandse trainer een aantal wijzigingen zal gaan aanbrengen, en vraagt het zich af of en hoe Cristiano Ronaldo vanavond in actie zou kunnen komen. Ook hoopt het dat Scott McTominay nu eindelijk eens plaats moet maken. 

'Antony Martial is de enige spits die na de goede voorbereiding zijn uitstekende vorm heeft kunnen doortrekken naar wedstrijden die ertoe doen', begint de krant. Martial maakte tegen City de 6-2 en de 6-3 die de nederlaag nog enigszins beperkten. Daarvoor kon Ten Hag lange tijd geen beroep op hem doen wegens blessureleed.  'Zou het niet respectvol zijn van Ten Hag als hij Ronaldo de wedstrijd tegen het kannonnenvoer van Omonia bespaart?', vraagt de krant zich af. Maar gezien het spel van de tegen City tegenvallende Jadon Sancho en Marcus Rashford, verwacht de krant dat Ronaldo zijn opwachting in het centrum mag maken.

Kans voor Casemiro

Op het middenveld verwacht de krant dat zomeraankoop Casemiro nu eindelijk de voorkeur gaat krijgen boven Scott McTominay. De Braziliaan heeft moeite om zich in de eerste elf te spelen onder Ten Hag, maar in het artikel noemt de krant het 'naïef' om hem niet te gebruiken. Achterin ontbreekt Harry Maguire nog steeds en is ook Raphael Varane wegens een blessure niet beschikbaar. Naar verwachting kan de Zweed Victor Lindelof daarom, net als tegen City, het centrum van de verdediging vormen met oud-Ajacied Lisandro Martínez. Tyrell Malacia zou volgens de krant rust krijgen, op zijn positie links achterin wordt Engels international Luke Shaw verwacht.

Verwachte opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Martínez, Shaw; Casemiro, Eriksen, Fred; Sancho, Ronaldo, Martial

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen