Verwachte opstelling PSV: wie worden na Cambuur geslachtofferd?

6 oktober 2022, 09:58

PSV gaat vanavond op bezoek bij FC Zürich. De ploeg van Ruud van Nistelrooij kan wel een opsteker gebruiken nadat de hervatting van de Eredivisie afgelopen weekend uitliep op een zware teleurstelling in Leeuwarden. SC Cambuur was in eigen huis met maar liefst 3-0 te sterk voor de Eindhovenaren. FCUpdate.nl blikt vooruit op de verwachte opstelling tegen de Zwitsers.

Van Nistelrooij kan in het Europa League-treffen met FC Zürich nog altijd niet beschikken over zijn eerste spits Luuk de Jong. De van FC Barcelona teruggehaalde aanvalsleider had gehoopt na de interlandbreak weer van waarde te kunnen zijn, maar zijn rentree laat voorlopig nog even op zich wachten. De verwachting is dat Anwar El Ghazi in Zwitserland weer eens de kans gaat krijgen om in de punt van de aanval te beginnen.

Verder mist PSV ook Noni Madueke, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Marco van Ginkel. Het viertal is in Eindhoven achtergebleven om verder aan het herstel te werken. In Leeuwarden had Van Nistelrooij achterin nog het duo Jarrad Branthwaite-Armando Obispo staan, maar donderdagavond zal de Engelsman vermoedelijk het veld moeten ruimen. André Ramalho zou zijn plaats in het centrum in dat geval overnemen. Op het middenveld lonkt een terugkeer in het elftal voor Erick Gutiérrez. Het meespelen van de Mexicaan zou ten koste gaan van de tussen bank en basis pendelende Guus Til.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bénitez; Teze, Obispo, Ramalho, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Simons, El Ghazi, Gakpo

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen