Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax-vernedering dreunt na, Haaland en Benfica-goalie stelen show

Ajax-vernedering dreunt na, Haaland en Benfica-goalie stelen show

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 oktober 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 5 oktober. 

Schreuder verklaart late wissels van Ajax: "Vond ik nog niet nodig"
Alfred Schreuder heeft na de wedstrijd tussen Ajax en SSC Napoli gereageerd op het feit dat hij pas laat wisselde. De aanhang van de Amsterdammers had namelijk graag gezien dat de trainer halverwege al had ingegrepen. Dat deed Schreuder echter niet en Ajax ging roemloos ten onder in de Champions League.

Pijnlijk: 'Schreuder schoot eigen ploeg na rood extra in de voet'
De kritiek op Alfred Schreuder daags na de vernedering door Napoli in de Champions League is niet mals. De oefenmeester van Ajax wordt vooral verweten dat hij niet op tijd ingreep. Hij besloot immers pas na ruim zeventig minuten te wisselen. En zelfs nadat Schreuder de eerste wijzigingen doorvoerde, schoot hij eigen ploeg nóg meer in de voet.

Ajax-target bewijst waarde voor Benfica; Chelsea sloopt AC Milan
Benfica-doelman Odisseas Vlachodimos stond van de zomer in de belangstelling van Ajax, maar de raad van commissarissen stak een stokje voor zijn komst. Daar was Roger Schmidt maar wat blij mee, want de Griekse doelman is veel te belangrijk voor zijn ploeg. Dat bewees hij woensdagavond andermaal in de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-1).

Onstopbare Haaland en Manchester City slopen ook Kopenhagen
Manchester City heeft woensdagavond ook de derde groepswedstrijd in de Champions League gewonnen. FC Kopenhagen was niet opgewassen tegen de geoliede machine van Pep Guardiola. Mede door twee doelpunten van de onstopbare Erling Haaland werd het 5-0 in Manchester. Sevilla verloor met 1-4 van Borussia Dortmund in wat waarschijnlijk de laatste wedstrijd van Julen Lopetegui was.

Arne Slot keek naar Ajax - Napoli: "Of ik geschrokken ben?"
De historische Europese nederlaag van Ajax tegen Napoli (1-6) kwam woensdagavond ook ter sprake tijdens de persconferentie van Arne Slot richting de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Midtjylland. De trainer heeft de wedstrijd gekeken en was vooral onder de indruk van wat de Italianen lieten zien.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties