Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zware knieblessure Gulácsi biedt kansen voor oud-Heraclied

Zware knieblessure Gulácsi biedt kansen voor oud-Heraclied

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2022 – De zege van RB Leipzig tegen Celtic heeft een zwart randje gekregen. Doelman Péter Gulácsi viel vroeg in de wedstrijd uit en heeft een zware knieblessure opgelopen, zo blijkt nu.

Voor Gulácsi duurde de wedstrijd tegen Celtic slechts tien minuten. De Hongaarse doelman verdraaide zijn knie en kon daarna niet verder. Leipzig heeft na afloop van de 3-1 overwinning op Celtic bekendgemaakt dat Gulásci een kruisbandblessure heeft opgelopen en voorlopig uit de roulatie zal zijn.

Dat biedt kansen voor Janis Blaswich. De 31-jarige doelman, die vorig seizoen met Heracles Almelo uit de Eredivisie degradeerde, is de reservekeeper van Leipzig. Hij viel woensdag dan ook in toen Gulácsi uitviel. Naar verwachting zal Blaswich de komende tijd nog veel vaker zijn opwachting maken onder de lat.

Blaswich, die eerder dit seizoen ook al twee wedstrijden in de Bundesliga en een in de DFB-Pokal keepte, kreeg tegen Celtic een doelpunt om de oren. Het deerde Leipzig niet, want dankzij doelpunten van Christopher Nkunku en André Silva (twee keer) werd de eerste Champions League-zege van het seizoen geboekt.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd