Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dit staat er vanavond op het spel in de Champions League

Dit staat er vanavond op het spel in de Champions League

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2022 – Het einde van de derde speelronde in de groepsfase van de Champions League is in zicht. Na een enerverende en voor sommige clubs historische dinsdagavond zijn in een aantal groepen de kaarten al flink geschud. Ook vanavond kunnen verschillende teams een grote stap zetten richting plaatsing voor de knock-outfase. Wat staat er allemaal op het spel?

Groep E
Toen tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League in augustus AC Milan, Chelsea, RB Salzburg en Dinamo Zagreb aan elkaar werden gekoppeld, werden AC Milan en Chelsea vanzelfsprekend als grote favorieten bestempeld voor het bereiken van de knock-outfase. Maar na twee speeldagen blijkt niets minder waar. AC Milan gaat momenteel weliswaar met vier punten aan kop, maar Chelsea veroverde tot op heden pas één schamel puntje. Vanavond treffen de topclubs elkaar in Londen. Voor de thuisploeg telt alleen de overwinning. Bij een nederlaag dreigt voortijdige uitschakeling in de Champions League.

Groep F
In de eerste twee maanden van dit seizoen was er geen vuiltje aan de lucht voor Real Madrid. De Spaanse grootmacht won haar eerste zes wedstrijden in eigen land. Bovendien leverden de eerste twee groepsduels in het miljardenbal allebei drie punten op. Afgelopen zondag leed Real echter het eerste puntenverlies in de competitie. In hoeverre het gelijkspel tegen Osasuna de ploeg van Carlo Ancelotti in de war heeft gebracht, zal vanavond moeten blijken tegen Shaktar Donetsk. RB Leipzig en Celtic zijn de andere ploegen in deze groep. De Duitsers wachten nog op hun eerste punt.

Groep G
Lang leek Borussia Dortmund op 14 september voor een enorme stunt te zorgen. De Duitsers genoten een voorsprong op bezoek bij Manchester City en begonnen al te dromen van de overwinning. Maar uitgerekend Erling Haaland deed zijn oude ploeg alsnog pijn. Daardoor zit Manchester City op rozen in groep G, terwijl Borussia Dortmund vanavond tegen Sevilla wat recht heeft te zetten. Het belooft een heerlijk potje te gaan worden in Spanje, want óók Sevilla heeft een zege nodig na slechts één punt uit de eerste twee duels. City zet daarentegen bij een zege op FC Kopenhagen een grote stap richting de volgende ronde.

Groep H
Wie is na vanavond nog ongeslagen in deze groep? Paris Saint-Germain en Benfica haalden allebei zes punten uit hun eerste twee wedstrijden en beleefden dus een uitstekende start. Vanavond treffen de teams elkaar in Lissabon. De winnaar weet dat het goede zaken doet, de verliezer ziet mogelijk Juventus of Maccabi Haifa op drie punten naderen. Zowel de Italiaanse als Israëlische topclub pakte nog geen punt in de Champions League. Daar komt vanavond sowieso verandering in. De grote vraag is wie van de twee zijn kansen op overwintering in het miljardenbal levend houdt.

Programma
RB Salzburg-Dinamo Zagreb (18.45 uur)
RB Leipzig-Celtic (18.45 uur)
Chelsea-AC Milan (21.00 uur)
Juventus-Maccabi Haifa (21.00 uur)
Real Madrid-Shaktar Donetsk (21.00 uur)
Sevilla-Borussia Dortmund (21.00 uur)
Benfica-Paris Saint-Germain (21.00 uur)
Manchester City-FC Kopenhagen (21.00 uur) Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd