RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Goed nieuws voor AZ richting Apollon: "Trainen gewoon mee"

Goed nieuws voor AZ richting Apollon: "Trainen gewoon mee"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2022 – AZ neemt het morgenavond in de derde speelronde van UEFA Conference League op tegen Apollon Limassol. Daags voor de ontmoeting in Alkmaar had Pascal Jansen goed nieuws uit de ziekenboeg. Dani de Wit, Mees de Wit én Jens Odgaard lijken 'gewoon' in actie te kunnen komen.

AZ werkt in een serieuze flow toe naar de derde groepswedstrijd in het derde Europese toernooi. De Alkmaarders boekten afgelopen zaterdag een eenvoudige 1-4 overwinning op FC Groningen. Door de blamage van PSV in Leeuwarden en het gelijkspel van Ajax tegen Go Ahead Eagles veroverde AZ zelfs de koppositie. Maar na de zege in Groningen waren er ook zorgen voor de ploeg van Jansen. De coach moest Dani de Wit immers al na 38 minuten wisselen, terwijl Mees de Wit en Odgaard helemaal niet van de partij waren.

Daardoor stond er achter hun namen een vraagteken voor de thuiswedstrijd tegen Apollon Limassol. Maar Jansen heeft woensdagavond op de persconferentie zo goed als zeker een einde gemaakt aan de twijfels rond het meespelen van die drie. "Dani en Mees de Wit en Odgaard trainen straks gewoon mee", vertelde de trainer. Dat is natuurlijk goed nieuws voor AZ en Jansen. Dani de Wit is immers goed op dreef in Europa. De middenvelder was in de kwalificatie al viermaal trefzeker en trof in de groepsfase ook al twee keer doel.

Kritisch
Bij een overwinning morgenavond kan AZ de volgende ronde al ruiken. De Alkmaarders zijn nog zonder puntenverlies in de Conference League. Het moet gek lopen wil daar tegen Apollon Limassol verandering in komen. Maar de Alkmaarders blijven op hun hoede. "Wij zijn heel kritisch. De enige die ons kan afstoppen zijn wijzelf. Wij zijn nooit tevreden", aldus verdediger Pantelis Hatzidiakos. Het treffen tussen AZ en de Cyprioten begint om 21.00 uur. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd