'Ajacieden weigerden shirtjes te ruilen na blamage tegen Napoli'

5 oktober 2022, 14:00   Bijgewerkt: 5 oktober 2022, 14:12

De spelers van Ajax hebben zich dinsdagavond niet van hun meest sympathieke kant laten zien. Na afloop van de wedstrijd tegen SSC Napoli weigerde een deel van de selectie namelijk hun shirtje te ruilen met de tegenstander. Dat schrijven Italiaanse media.

Ajax werd in de eigen Johan Cruijff ArenA door Napoli van het veld geblazen. De koploper van de Serie A rolde de regerend landskampioen van Nederland met 1-6 op en dat kwam hard aan in Amsterdam. Zo was er na de wedstrijd een hels fluitconcert te horen en staken onder meer trainer Alfred Schreuder en meerdere spelers de hand in eigen boezem. De selectie liet zich echter ook minder positief gelden.

Lees ook: Maduro genoot vooral van Napoli: "Pijnpunten Ajax blootgelegd

In de Champions League is het namelijk gebruikelijk om na de wedstrijd wat shirtjes uit te wisselen. Daarvoor meldde een werknemer van Napoli zich na afloop bij de kleedkamer van Ajax. Een collega nam enkele shirtjes van de club uit Napels aan, maar kwam de Italianen al snel teleurstellen. De werknemer van Ajax nam de shirts van Napoli weer mee terug met de boodschap dat er geen interesse was vanuit de Ajacieden.

Ajax in de problemen in de Champions League

Het wordt door de nederlaag een hels karwei voor Ajax om de volgende ronde van de Champions League nog te bereiken. De Amsterdammers staan na drie wedstrijden op drie punten en bezetten de derde plek in groep A. Napoli (negen punten) en Liverpool (zes punten) staan in de top twee en daar wil Ajax graag heen. Dan moet er volgende week woensdag in ieder geval gewonnen worden op bezoek in Napels.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen