Feyenoord heeft aanvaller terug voor EL-clash met Midtjylland

5 oktober 2022, 13:34

Feyenoord reist met een 22-koppige selectie af naar Denemarken. Morgen treft het daar FC Midtjylland in de derde speelronde van de Europa League. Patrik Walemark keert terug in de selectie van Arne Slot, nadat hij het competitiduel met Go Ahead Eagles (1-1) van afgelopen weekend nog moest laten schieten wegens ziekte.

Ook Quilindschy Hartman ontbrak vanwege ziekte in Deventer, maar hij is daarvan nog niet hersteld. Het duel in Denemarken komt voor hem dan ook te vroeg. Het elftal van Slot begint als koploper in groep F aan het duel met Midtjylland, maar dat is enkel op basis van het doelsaldo. Alle vier de ploegen staan na twee duels namelijk op drie punten.

Midtjylland verloor op de eerste speeldag nog met 1-0 bij het Oostenrijkse Sturm Graz. Feyenoord versloeg die ploeg in de tweede speelronde juist met 6-0 in De Kuip. Het  bleek voldoende om het doelsaldo dusdanig op te krikken dat de Rotterdammers hun poule nu aanvoeren, ondanks de 4-2 nederlaag die het in de eerste speelronde leed op bezoek bij Lazio Roma.

Feyenoord gewaarschuwd

De Romeinen leken na de eerste speelronde wellicht de grote favoriet voor de groepswinst, maar gingen in Denemarken af als een gieter. Midtjylland versloeg het elftal van Maurizio Sarri in de eigen MCH Arena namelijk met maar liefst 5-1. Lazio trad in dat duel 'gewoon' met de sterkste elf namen op, waaronder topscorer Ciro Immobile en voormalig Barcelona-speler Pedro. Feyenoord is dus gewaarschuwd voor de kracht van de Denen in eigen huis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PeterH-85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Patrik Walemark keert terug in de selectie van Arne Slot, nadat hij het competitiduel met Go Ahead Eagles (1-1) van afgelopen weekend nog moest laten schieten wegens ziekte." Volgens mij halen jullie hier iets door elkaar? Ajax had Go Ahead Eagles als tegenstander afgelopen weekend, niet Feyenoord toch? ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen