Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Antony negeerde Ten Hag tijdens pak slaag bij Manchester City'

'Antony negeerde Ten Hag tijdens pak slaag bij Manchester City'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2022 – Antony heeft tijdens de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United een slechte beurt gemaakt bij manager Erik ten Hag. De aanvaller van The Red Devils zou aanwijzingen van zijn trainer hebben genegeerd. Uiteindelijk leed United een pijnlijke 6-3 nederlaag in het Etihad Stadium.

Ten Hag zou volgens het Engelse medium The Sun al weken bezig zijn om Antony te herinneren aan zijn verdedigende taken. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen City werden die afspraken nog extra duidelijk gemaakt, maar daar had Antony naar verluidt geen boodschap aan. De Braziliaan stond rechtsback Diogo Dalot, die steeds te maken kreeg met Jack Grealish en Bernardo Silva, amper bij te staan in verdedigend opzicht.

Lees ook: 'Tirade Martínez zelfs buiten United-kleedkamer te horen'

Dat had afgelopen zondag grote gevolgen voor United, dat met de rust al op een 4-0 achterstand stond. In de tweede helft leek het een pijnlijke 6-1 nederlaag te worden, maar twee treffers van Anthony Martial maakten de uitslag nog enigszins dragelijk voor de bezoekers. Het eerste doelpunt van United werd gemaakt door Antony, die op fraaie wijze het net wist te vinden.

Manchester United kent wisselende start
De start van Ten Hag bij United was dramatisch, maar inmiddels gaat het iets beter met de grootmacht. Toch staat de ploeg van de Nederlander met twaalf punten op de teleurstellende zesde plek. Aanstaande zondag wacht een uitwedstrijd tegen middenmoter Everton. Eerst worden de pijlen echter gericht op de Europa League. Daarin speelt United donderdagavond (18.45 uur) uit tegen Omonia Nicosia uit Cyprus.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd