RKC Waalwijk
1 – 1
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cillessen wil niks weten van keepersstrijd: "Een bloedhekel aan"

Cillessen wil niks weten van keepersstrijd: "Een bloedhekel aan"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2022 – Jasper Cillessen is de afgelopen weken mikpunt van kritiek geweest bij de Nederlandse analisten. De doelman van NEC Nijmegen en het Nederlands elftal wordt verweten oncollegiaal te zijn, maar daar wil de goalie zelf niets van weten. Volgens hem is er geen sprake van een keepersstrijd.

Rafael van der Vaart liet aan tafel bij Studio Voetbal al merken dat hij niet te spreken is over Cillessen, die hij kent uit een aantal gezamenlijke interland bij Oranje. De voormalig profvoetballer vindt de houding van Cillessen ten opzichte van zijn collega-keepers niet netjes. "Ik wil niet dat mensen over mij kunnen zeggen dat ik iemand tegenwerk. Daar heb ik een bloedhekel aan", aldus Cillessen in gesprek met Voetbal International, dat hem uitriep tot Speler van de Maand.

Lees ook: Van der Vaart geen fan van Cillessen: "Ergens heeft hij iets naars"

Cillessen keepte onlangs niet bij Oranje, waar Remko Pasveer de voorkeur kreeg van bondscoach Louis van Gaal. "Ik vind het fantastisch voor Remko, echt waar. Hij is een geweldige gozer om mee samen te werken. Van een keepersstrijd is intern ook niet echt sprake, alleen in de media wellicht. Wij als keepers kunnen het goed met elkaar vinden. Ik weet wat de situatie is en ik hoef niet te wanhopen. De bondscoach wilde Remko aan het werk zien. Ik heb een goede week gehad en we zitten in de Final Four, dus het doel is bereikt."

WK 2022 in Qatar
De 33-jarige goalie was al met Oranje te vinden op het WK van 2014 in Brazilië. In 2016 en 2018 ontbrak Oranje op de eindtoernooien, terwijl Cillessen in 2020 zelf verstek moest laten gaan. "Ik hoop natuurlijk dat ik nu weer de voorkeur krijg, maar ik moet de komende wedstrijden bij NEC gewoon presteren. Als ik in november het vliegtuig instap naar Qatar, zie ik wel hoe het ervoor staat. Mijn doel is om daar eerste keeper te zijn. Ik kijk er heel erg naar uit. Een WK is iets speciaals, iets magisch. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd