Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Maduro genoot vooral van Napoli: "Pijnpunten Ajax blootgelegd"

Maduro genoot vooral van Napoli: "Pijnpunten Ajax blootgelegd"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2022 – Hedwiges Maduro heeft dinsdagavond genoten van het spel van SSC Napoli. De koploper van de Serie A trakteerde Ajax in Amsterdam op een historische nederlaag. Waar veel analisten vooral kritisch waren op de Amsterdammers is Maduro lovend over het spel van de Italianen.

"Complimenten aan Napoli hoe zij Ajax overklast hebben", aldus de analist bij Voetbalpraat van ESPN. "Eigenlijk een beetje op de Ajax-manier met veel combinatiespel en mooie doelpunten. Maar ook in het druk zetten stond Napoli hoog op de helft van Ajax. Dat was pijnlijk en opvallend om te zien. Napoli heeft alle pijnpunten van Ajax blootgelegd. Daar moet je heel veel respect voor hebben."

Lees ook: Media-overzicht Ajax: 'Niet uitgesloten dat er koppen gaan rollen'

Ajax verloor na een 1-0 voorsprong met liefst 1-6 van Napoli. Maduro vond het opvallend hoe slecht de thuisploeg in balbezit speelde. "Ajax toonde heel weinig lef aan de bal", aldus de voormalig middenvelder, die tussen 2004 en 2007 zelf in het eerste elftal van de Amsterdammers speelde. "Ajax werd eigenlijk bestreden met de middelen waarmee ze de tegenstander meestal bestrijden", was de conclusie van presentator Sinclair Bischop.

Ajax blijft zwakke plek houden
Maduro ziet een duidelijke zwakke plek bij Ajax, waar de club al het hele seizoen mee te maken heeft. "Ajax is al het hele seizoen dramatisch met voorzetten vanaf de zijkant. Dat hebben we dit weekend nog gezien tegen Go Ahead Eagles. Dit keer waren er een paar voorzetten die veel gevaar opleverden. Dat valt me enorm op. Die voorzetten worden gewoon niet goed verdedigd. Dat aspect van Ajax zit gewoon niet goed in elkaar." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd