Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Brugge zorgt voor CL-sensatie: "Vanaf eerste wedstrijd gezegd"

Brugge zorgt voor CL-sensatie: "Vanaf eerste wedstrijd gezegd"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2022 – Club Brugge is halverwege de groepsfase van de Champions League nog altijd zonder puntenverlies in groep B. De topclub uit België won dinsdagavond in eigen stadion verrassend van Atlético Madrid. Zodoende is Brugge de trotse koploper en ligt overwintering voor het oprapen.

"Alles is precies gegaan zoals we dat hadden gepland", vertelde trainer Carl Hoefkens na de wedstrijd op de persconferentie. "Op voorhand wisten we hoe we deze wedstrijd wilden aanpakken en ik ben blij met de wijze waarop mijn spelers het hebben uitgevoerd. We hebben de kansen om Atlético in de eerste helft pijn te doen gepakt. In de tweede helft hadden we het een stuk lastiger, maar toen konden we ook nog gevaarlijk worden."

Lees ook: Club Brugge blijft verrassen en kan CL-overwintering al ruiken

Brugge won in eigen huis al met 1-0 van Bayer Leverkusen en zegevierde overtuigend met 0-4 op bezoek bij FC Porto. Atlético werd dus het volgende slachtoffer van de stuntploeg van Hoefkens. "Ik heb vanaf de eerste wedstrijd tegen mijn spelers gezegd dat ik niet de coach wil zijn die achteraf moet zeggen: 'er zat meer in'. Dat is de afgelopen jaren al vaker gebeurd en niet alleen bij ons", vervolgde de oefenmeester, die het stokje afgelopen zomer overnam van Alfred Schreuder.

Club Brugge heeft volgende ronde binnen handbereik
Door de verrassende zege staat de ploeg van Hoefkens na drie duels op negen punten in groep B. Het verschil met achtervolgers Porto, Leverkusen en Atlético is al opgelopen tot zes punten. De andere ploegen in de groep wisten namelijk pas een keer te winnen. Brugge moet volgende week op bezoek in Madrid en speelt vervolgens thuis tegen de Portugezen. De groepsfase wordt begin november afgesloten met een bezoekje aan Leverkusen.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd