Bergwijn en Timber slikken woorden in: "Zou niet verstandig zijn"

5 oktober 2022, 09:00

Steven Bergwijn en Jurriën Timber weten dat er snel wat moet veranderen bij Ajax. De sterkhouders konden de Amsterdammers dinsdagavond niet helpen aan een goed resultaat tegen SSC Napoli, dat met 1-6 terug naar Napels ging. Bergwijn en Timber moesten zich na afloop dan ook inhouden.

Bergwijn kent tot nu toe een uitstekend seizoen bij Ajax, maar kwam tegen Napoli niet in het spel voor. "Ik denk niet dat het verstandig is om nu mijn gevoelens te uiten", vertelde de international van Oranje na de oorwassing voor de camera van RTL7. "Dan ga ik misschien dingen roepen waar ik spijt van krijg. Als je thuis met 1-6 verliest, dan moet er boosheid zijn. Dit was gewoon een kutavond, ik kan er niks anders van maken."

Lees ook: Schreuder verklaart late wissels van Ajax: "Vond ik nog niet nodig"

De aanvaller kon zich wel vinden in de woorden van trainer Alfred Schreuder, die opperde dat Ajax op dit moment niet kan concurreren met Napoli en Liverpool. "Dit keer waren ze zeker een maatje te groot. Maar ik denk dat wij naar onszelf moeten kijken en niet naar andere ploegen. Wij zullen de koppen bij elkaar moeten steken om iets te veranderen. Zeker na zo'n nederlaag in eigen huis, dat is niet wat bij Ajax hoort. Het is verschrikkelijk."

Timber denkt liever anders dan Schreuder

Bij RTL7 reageerde ook Timber op de uitspraken van zijn trainer. "Ik snap dat hij dat zegt, we hebben tegen Liverpool en Napoli weinig kans gemaakt. Persoonlijk denk ik niet graag op die manier. Voor je deze wedstrijd in gaat, heb je het gevoel dat je Napoli kan slopen. Ik weet niet wat het verschil is met het Ajax van vorig jaar. In de kleedkamer is het op dit moment zeker niet meer rustig. Ik kan dan wel bij de spelers horen die met de vuist op tafel slaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Timber ben dan zou ik in de winter naar een betere club verhuizen, Ajax gaat door Schreuder de komende seizoenen 3e viool spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen