Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Berghuis zoekt naar verklaring voor vernedering: "Echt veel te veel"

Berghuis zoekt naar verklaring voor vernedering: "Echt veel te veel"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 oktober 2022 – Steven Berghuis was dinsdagavond een van de spelers die Ajax bij de hand moesten nemen tegen Napoli. De middenvelder rende zich weliswaar rot en had van alle Ajacieden ook het minste balverlies, maar dat mocht niet baten. Ook hij kon niet voorkomen dat de Amsterdammers van het matje werden gespeeld.

Berghuis meldde zich na afloop voor de camera van RTL7. Aan de middenvelder om op zoek te gaan naar een verklaring voor de vernedering in de eigen Johan Cruijff ArenA. "Ons niveau moet omhoog en dat heeft Napoli ons heel duidelijk gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat onze de ploeg de kwaliteiten heeft, maar we hebben dat vanavond in elk geval niet laten zien."

De 1-6 nederlaag tegen Napoli is alweer de zoveelste teleurstelling voor Ajax dit seizoen. De ploeg van Alfred Schreuder ging in de strijd om de Johan Cruijff Schaal hard onderuit tegen PSV, liet in de Eredivisie al vijf punten liggen en verloor vanavond voor de tweede keer kansloos in de Champions League. Vooral de manier waarop Ajax tegen Napoli de doelpunten cadeau deed, geeft veel stof tot nadenken. "We gaven sommige goals kinderlijk eenvoudig weg", zag ook Berghuis. "Het is teleurstellend en frustrerend, want verliezen met 6-1 is echt veel te veel."

Lees ook: Ajax op Rapport: internationals zakken door het ijs, Tadic een 2

Overklast
Berghuis schoof maandag aan voor de persconferentie. Op de vraag of de wedstrijd tegen Napoli cruciaal was in de strijd om een ticket voor de knock-outfase, zei dat hij dat het duel niet 'allesbeslissend', maar wel 'heel belangrijk' zou zijn. Door de nederlaag is plaatsing voor de achtste finales heel ver weg voor Ajax. De achterstand op Napoli bedraagt inmiddels zes punten, terwijl Liverpool door de overwinning op Rangers FC drie punten meer heeft. Volgende week gaat Ajax op bezoek bij Napoli en zal het veel en veel beter moeten dan vanavond. "Napoli heeft ons overklast. Deze uitslag is Ajax onwaardig", aldus Berghuis.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd