Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schreuder: "Ajax-onwaardig, begrijp boosheid en teleurstelling"

Schreuder: "Ajax-onwaardig, begrijp boosheid en teleurstelling"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 oktober 2022 – Alfred Schreuder heeft zich in duidelijke bewoordingen geuit over de forse nederlaag die zijn Ajax in eigen huis leed tegen Napoli. "Dit was Ajax-onwaardig", besefte de trainer in gesprek met Ziggo Sport. Schreuder zag een sterkere tegenstander, maar was kritisch op het niveau dat zijn elftal haalde. 

"Jazeker, ik ben geschrokken van wat we vanavond gezien hebben. Dit moeten we onszelf kwalijk nemen", zei Schreuder. Op de vraag of hij zijn onzichtbare aanvoerder Dusan Tadic in de rust had moeten wisselen was Schreuder duidelijk: "Hij was misschien wel niet de enige die rijp was voor een wissel. Maar het is mijn verantwoordelijkheid dat ik hem laat staan, die neem ik ook."

De trainer hoorde het gemor vanaf de tribunes naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer toenemen, maar is nog altijd strijdbaar. "Ik begrijp de emotie, de boosheid en teleurstelling die mensen voelen." Schreuder wil niet weglopen voor de verantwoordelijkheid: "Wij moeten ten alle tijde rustig blijven. Dat is het enige wat we kunnen doen. Ik loop er niet voor weg."

Tadic: "Pijnlijke avond"
Ook Dusan Tadic verscheen even later voor de camera's. "Wij moeten in de spiegel kijken, dit was een pijnlijke avond voor ons als spelers maar ook voor alle supporters die zoveel van Ajax houden", sprak de aanvoerder. Hij verliet onder luid gefluit het veld met een tweede gele kaart, maar had niet het idee dat de woede van de supporters op hemzelf gericht was: "Ze floten niet alleen voor mij, dit ging over het hele team." Hoe lastig de avond ook was, Tadic beseft dat het snel beter moet: "Het seizoen is nog lang, wij moeten hier samen uit zien te komen", besloot de Serviër.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd