Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Liverpool is Ajax voorbij na zuinige overwinning op Rangers

 Liverpool is Ajax voorbij na zuinige overwinning op Rangers

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 oktober 2022 – Liverpool is in de groep van Ajax op zes punten gekomen door een 2-0 overwinning op het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. Het had daarvoor twee dode spelmomenten nodig. Bij rust stond de ploeg van Jürgen Klopp namelijk met 1-0 voor door een fraaie vrije trap, terwijl een strafschop in he tweede bedrijf voor de 2-0 zorgde.

Liverpool begon het duel met Rangers in een soort 4-2-3-1-formatie. Darwin Nuñez mocht als diepste spits starten, met het trio Luis Diaz, Diogo Jota en Mohamed Salah daar kort achter. De thuisclub nam al vroeg een voorsprong, toen Trent Alexander-Arnold een vrije trap van een meter of 25 met mathematische precisie in de kruising schoot. Doelman Allan McGregor stond daarna een tweede Liverpool-treffer meermaals in de weg. Zo redde hij tot twee keer toe goed op inzetten van Nuñez. Het zorgde dat Liverpool de kleedkamers slechts met een kleine voorsprong kon opzoeken in de rust.

Het tweede bedrijf was nog geen tien minuten oud toen de veertigjarige doelman toch moest capituleren. Mohamed Salah mocht vanaf elf meter aanleggen en faalde niet: 2-0. Liverpool kon het duel daarna op halve kracht uitspelen. Het ontsnapte nog wel aan een tegentreffer toen oud-Willem II-speler Kostas Tsimikas een voorzet van de doellijn haalde die anders bij de tweede paal zo binnen had kunnen worden getikt door Rabbi Matondo.

Tweede plaats voor Liverpool
Door de overwinning staan The Reds nu met zes punten op de tweede plaats in groep A, waarin Napoli nog altijd de perfecte score heeft. Rangers wist sinds de uitschakeling van PSV in de voorrondes Europees weinig indruk te maken. Van Bronckhorst staat met zijn ploeg nog altijd puntloos onderaan. Volgende week treffen de ploegen elkaar in Glasgow opnieuw.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd