Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kraay jr. en Pérez oneens over impact afgang op Van Nistelrooij

Kraay jr. en Pérez oneens over impact afgang op Van Nistelrooij

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 oktober 2022 – Hans Kraay jr. denkt dat de 3-0 van PSV op bezoek bij SC Cambuur een litteken achterlaat bij Ruud van Nistelrooij. Daar is Kenneth Pérez het niet mee eens. Hij verwacht wel dat trainer na de afgang in Leeuwarden flink gaat ingrijpen.

PSV leed zaterdag een pijnlijke nederlaag in Leeuwarden. Niet alleen het resultaat viel zwaar tegen, ook het vertoonde spel was ver ondermaats. "Deze 3-0 is voor de eeuwigheid", stelt Kraay jr. bij Voetbalpraat van ESPN. "Ik kan me nog herinneren dat mijn vader de trotse trainer van Ajax was en voor de beker naar Heracles moest. Dat was een Eerste Divisie-club. Ajax ging daar nogal arrogant naartoe en werd met 4-1 afgepoetst. Ouwe Kraay heeft volgens mij twee weken niet geslapen. Dat is bij hem zó'n litteken gebleven. Dit gaat ook bij Ruud van Nistelrooij een enorm litteken achterlaten."

Pérez denkt daar anders over. "Ik denk eerder dat dit een incident is dat hem doet nadenken over wat hij wil met PSV. Tegen Feyenoord zaten ze ook al een beetje in de problemen en die wonnen ze. Dan komt dit er overheen. Verrassend, ook voor hem. Ik denk dat hij nu echt gaat ingrijpen en dan moet maar blijken waar het schip strandt", aldus de oud-voetballer, die stelt dat Van Nistelrooij niet voor niets geroemde spelers als Sangaré en Veerman wisselde tegen Cambuur. "Hij heeft het moment bereikt dat hij zeg: we gaan het op mijn manier doen en anders val je af. Dat is gevaarlijk spel, maar wel het spel wat hij moet spelen."

Komende donderdag zal blijken wie Van Nistelrooij slachtoffert en wie blijven staan. PSV komt dan in de groepsfase van de Europa League in actie tegen FC Zürich. De Eindhovenaren kunnen een goed resultaat in meerdere opzichten goed gebruiken. Met het oog op de strijd om de plaatsing voor de knock-outfase van het toernooi is een zege in Zwitserland zeer gewenst. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd