Het probleem van PSV dat tegen FC Zürich nog niet opgelost is

6 oktober 2022, 11:00

Voor PSV staat vanavond de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League op het programma. Tegen FC Zürich hoopt de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij zich te revancheren voor de pijnlijke 3-0 nederlaag bij SC Cambuur. Met het oog op overwintering in het toernooi is een goed resultaat ook van groot belang. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd.

De selectie van PSV is na de blamage van afgelopen weekend met een slecht gevoel naar Zwitserland afgereisd. De nederlaag tegen Cambuur kan met een goed resultaat in Zürich enigszins worden weggespoeld. Een zege is wenselijk, want in de eerste groepswedstrijd tegen Bodø/Glimt werd voor eigen publiek slechts gelijkgespeeld (1-1). En dat terwijl de verwachting is dat PSV met Bodø/Glimt en Zürich om de tweede plaats achter Arsenal gaat strijden. Denk je dat PSV vanavond wint? Zet in en win 1.53 keer je inleg.

Alleen de winst telt voor PSV tegen Zürich, dat na twee duels nog puntloos is in Groep A van de Europa League. Hoewel de Zwitsers zich via twee voorrondes plaatsten voor de groepsfase van het tweede Europese toernooi, zijn zij verder bezig aan een dramatisch seizoen. In de nationale competitie werden slechts drie punten in negen wedstrijden veroverd. Daarmee staat Zürich onderaan in de Super League. Afgelopen weekend ging PSV echter ook onderuit tegen een op papier mindere tegenstander. Voor een zege van Zürich staat een odd van 5.75.

Geen echte spits

Eén van de problemen van Van Nistelrooij is dat hij op dit moment niet over een echte spits beschikt. Luuk de Jong is door een blessure uit de roulatie en een echt alternatief is er niet. De voorbije tijd werden onder meer Xavi Simons, Guus Til Gakpo als diepste aanvaller gebruikt. Voor een doelpunt van Simons staat een quotering van 2.70, een goal van Til levert eveneens [a,https://www.fcupdate.nl/jacks/,_blank,2.70 keer je inleg] op en een scorende Gakpo is [a,https://www.fcupdate.nl/jacks/,_blank,2.35 keer je inzet] waard.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je de nr.2 van nederland bent dan moet je nie zo zeperen. Gewoon lekker ballen en als het lukt een kleine overwinning. Er komen nog meer zware beproevingen voor PSV zowel in de EL als in de ED en de aanwezigheid van Luuk zal ook niet veel helpen. De overige spelers van PSV zijn niet van acceptabel niveau.

Peer64
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

leg de lat niet hoger dan hij mogelijk kan alleen om de supporters en sponsors te behagen. Realiteitszin is men in het voetbal vaak erg vreemd...... !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen