Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Tirade Martínez zelfs buiten United-kleedkamer te horen'

'Tirade Martínez zelfs buiten United-kleedkamer te horen'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 oktober 2022 – Lisandro Martínez heeft zich zondag tijdens de rust van de stadsderby tussen Manchester City en Manchester United (6-3) verbaal behoorlijk laten gelden, zo berichten Engelse media. De Argentijnse verdediger sprak zijn teamgenoten zo luid toe dat zijn tirade zelfs buiten de kleedkamer te horen was.

Martínez had na de dramatisch verlopen eerste helft natuurlijk alle reden om boos te zijn. Manchester United keek door doelpunten van Phil Foden en Erling Haaland (beiden twee keer) tegen een zeer pijnlijke 4-0 achterstand aan. Naast Martínez, die klaarblijkelijk binnen rap tempo in de hiërarchie is geklommen en zodoende bepalend is in de kleedkamer, sprak ook Bruno Fernandes zijn medespelers vermanend toe.

Hoewel een forse nederlaag niet werd voorkomen, hield Manchester United in de tweede helft de score wel enigszins beperkt. Antony maakte tien minuten na rust de 4-1, waarna Foden en Haaland wederom toesloegen. In de slotfase maakte Anthony Martial de score dragelijker door het tweede en derde doelpunt van de ploeg van trainer Erik ten Hag voor zijn rekening te nemen.

Reactie Fernandes
Fernandes gaf na afloop van de verloren burenruzie tegenover de Britse pers aan wat in zijn ogen misging aan de zijde van Manchester United. "De houding en het geloof waren vanaf niet goed. Dat veroorzaakte veel problemen en zorgde ervoor dat we al vroeg doelpunten moesten incasseren. We zijn erg teleurgesteld. Nu is het tijd om ons op de volgende wedstrijd te focussen en te begrijpen dat we terug moeten naar wat we eerst deden." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd