'Enorme meevaller Ajax: Napoli geeft sterspelers voorin rust'

4 oktober 2022, 09:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax treft dinsdagavond vermoedelijk een heel ander Napoli dan de ploeg van Luciano Spalletti in de Serie A laat zien. De kans is groot dat er voorin veel gerouleerd gaat worden, deels vanwege wat lichte pijnklachten. Sterspeler Khvicha Kvaratskhelia is de enige vaste kracht die in de aanval wordt verwacht. 

Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport gaan de belangrijke aanvallers Giacomo Raspadori en Matteo Politano rust krijgen in de Johan Cruijff Arena. Eerstgenoemde verkeert in topvorm en was ook in beide interlands trefzeker in de interlandperiode namens Italië, maar is niet okselfris en zal vermoedelijk alleen als invaller worden gebruikt.

Hetzelfde geldt voor Politano, die eveneens een vol programma heeft tot het WK. Spalletti kondigde tijdens de persconferentie al enkele veranderingen aan, maar rouleert dus mogelijk voorin volop. Verediger Amir Rrahmani is weliswaar niet volledig fit en kampt met klachten aan zijn knie, maar wordt wel in de basiself verwacht. De rest van het elftal wordt naar verwachting wel in tact gelaten door de coach. 

Lees ook: Amin Younes waarschuwt Ajax: "Ik schat Napoli hoger in"

Eerder was al duidelijk dat Victor Osimhen het duel in Amsterdam sowieso moet laten schieten. Giovanni Simeone, de zoon van Atlético Madrid-trainer Diego Simeone, en voormalig PSV-aanvaller Hirving Lozano zijn vermoedelijk de vervangers bij I Partenopei voorin. Volgens Serie A-kenner Willem Haak is de kans wel groot dat  Raspadori en Politano als invallers alsnog minuten gaan maken.

Vermoedelijke opstelling Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui; Lobotka, Anguissa, Zielinski; Lozano, Simeone, Kvaratskhelia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan nemen ze Ajax niet serieus denk ik.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ooooow dan! Dan wordt het maar 2-0 voor Napoli 🤣. Een club als Napoli heeft zo'n goede selectie dat je echt niet van een enorme meevaller mag spreken. Wordt gewoon een hele moeilijke wedstrijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen