'Lionel Messi hakt pas na WK knoop door over toekomst'

3 oktober 2022, 20:21

Lionel Messi besluit pas na de jaarwisseling waar zijn toekomst ligt. De 35-jarige Argentijn beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain, waar hij de laatste weken in topvorm verkeert. Messi beslist echter pas na het wereldkampioenschap in Qatar waar hij zijn toekomst gaat vervolgen.

De laatste weken wordt de Argentijnse steraanvaller regelmatig in verband gebracht met een terugkeer naar FC Barcelona. Zijn oud-werkgever liet al weten dat het terughalen van het kind van de club op transfervrije basis tot de mogelijkheden behoort, ondanks de gigantische financiële problemen waar FC Barcelona mee kampt. Messi zou zodoende terug kunnen keren naar de club waar hij als legende wordt beschouwd.

De Argentijn focust zich voor nu echter volledig op zijn prestaties bij Paris Saint-Germain, zo bevestigt transferexpert Fabrizio Romano. Daarna richt de linkspoot zich volledig op het WK in Qatar. Dat toernooi wil Messi hoe dan ook winnen. Het lijkt voor de aanvaller de laatste kans om zijn land eindelijk weer de felbegeerde wereldtitel te bezorgen.

Messi beleefde afgelopen seizoen een moeizaam jaar, maar heeft de smaak nu helemaal te pakken. Naast het feit dat hij met fraaie passes strooit bij PSG, was hij in de Ligue 1 al goed voor vijf goals en zeven assists. Daar had de aanvaller slechts negen optredens voor nodig.

Lees ook: Toch géén De Jong: Barça zonder Nederlanders naar Italië

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen