Van der Vaart ziet probleem voor Ten Hag: "Dat vind ik dom"

3 oktober 2022, 19:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rafael van der Vaart is van mening dat Erik ten Hag niet slim bezig is bij Manchester United. De voormalig topmiddenvelder constateert dat de Nederlandse coach zichzelf met een probleem heeft opgezadeld, al lijkt Ten Hag dat al snel te kunnen herstellen.

Van der Vaart vindt dat Ten Hag al veel eerder een basisplaats aan Casemiro had moeten geven. De Nederlander houdt voorlopig echter vast aan Scott McTominay. "Als je Casemiro haalt, dan moet je hem eigenlijk meteen opstellen", vindt Van der Vaart, die zondagavond aan tafel zat bij Studio Voetbal. "Dat doet hij alleen niet. Als je met je ploeg dan begint te winnen, dan laat je het staan zoals het de laatste weken stond."

Dat vindt Van der Vaart onbegrijpelijk. "Ik vind het een beetje dom. Als het gaat lopen, dan heb je een probleem." Voor Ten Hag lijkt er na afgelopen weekend echter reden om wisselingen door te voeren in zijn basisformatie. Afgelopen weekend slikte Manchester United een pijnlijke nederlaag in de derby tegen rivaal Manchester City. De ploeg van Pep Guardiola vernederde de stadsgenoot met 6-3.

Van der Vaart stoorde zich tijdens de doelpuntrijke topper aan Antony, die met zijn treffer de schade enigszins beperkte. De Braziliaan gooide ook bij een forse achterstand de trucendoos open. "Dan sta je met 4-0 achter, haal je nog steeds iedere bal onder je voet door. Daar zou ik me echt dood aan ergeren."

Lees ook: Ten Hag denkt aan spits van Benfica

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen