Hommeles in België: Lamkel Zé hekelt Van Bommel en Antwerp

3 oktober 2022, 11:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Didier Lamkel Zé heeft zich zondagavond nog minder geliefd gemaakt bij de aanhang van Royal Antwerp. De aanvaller speelde namens KV Kortrijk voor de eerste keer tegen zijn voormalig werkgever. Lamkel Zé stapte uiteindelijk, na een wedstrijd vol met incidenten, als winnaar van het veld.

Antwerp leed op bezoek bij Kortrijk de eerste nederlaag (2-1) van het seizoen. Na de wedstrijd ging het echter vooral over het gedrag van Lamkel Zé. De 26-jarige Kameroener stond jarenlang onder contract bij Antwerp, dat hem afgelopen zomer na meerdere incidenten de deur wees. Kortrijk besloot hem op te pikken in het Guldensporen Stadion krijgt de vleugelspeler de kans om zijn loopbaan weer op de rit te krijgen.

Lees ook: Einde aan fraaie reeks: Van Bommel en scorende Janssen onderuit

Lamkel Zé liet zich in de eerste helft gelden met een assist en vierde dat uitbundig vlak voor het uitvak. Daar voerde hij, zoals op de beelden te zien is, een hele act op om de aanhang van zijn ex-club dwars te zitten. In de rust zou er volgens het Belgische medium Sporza ook nog een akkefietje zijn geweest met Mark van Bommel. De Nederlander was naar verluidt niet blij met het gedrag van de speler van Kortrijk.

Racisme aan adres van Lamkel Zé

Na de wedstrijd was het overigens nog niet klaar. Lamkel Zé liet via Instagram van zich horen en liet duidelijk merken wat hij inmiddels van Antwerp vindt. Op het veld en in de kleedkamer besloot hij zichzelf te filmen en riep hij onder meer 'fuck you, Antwerp'. Daarop kreeg de aanvaller via sociale media te maken met veel racistische opmerkingen. Die besloot hij zelf te delen met zijn volgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Stijn04
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Racistische reacties zijn uiteraard nooit goed te praten. De acties van deze Zé zijn ook discutabel. Dit is uitlokking en tuurlijk weet je dat ze je zullen pakken waar het pijn doet. Nare ventjes aan alle kanten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen