Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Toch géén De Jong: Barça zonder Nederlanders naar Italië

Toch géén De Jong: Barça zonder Nederlanders naar Italië

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 oktober 2022 – Frenkie de Jong moet ook de belangrijke uitwedstrijd van FC Barcelona tegen Internazionale in de Champions League laten schieten. Er was even hoop dat de middenvelder fit genoeg zou zijn om met de Catalanen af te reizen naar Milaan, maar hij behoort niet tot de selectie. Ook Memphis Depay is niet van de partij. 

FC Barcelona-trainer Xavi Hernández baarde afgelopen vrijdag opzien op de persconferentie naar aanleiding van het bezoek aan Mallorca. Xavi moet door de blessures van Ronald Aráujo, Jules Koundé en Hector Bellerín flink puzzelen in zijn achterhoede. De oefenmeester zei dat hij eventueel De Jong in het hart van de verdediging zou kunnen zetten, waarmee hij leek te vertellen dat de Nederlander zaterdagavond 'gewoon' in actie kon komen. De Jong ontbrak echter in de selectie voor de ontmoeting met Mallorca en moet dus ook de kraker tegen Internazionale aan zich voorbij laten gaan. 

De oud-Ajacied viel anderhalve week geleden geblesseerd uit tijdens het Nations League-duel tussen Polen en Nederland. Hij moest zich in de rust laten vervangen en liet de thuiswedstrijd tegen België van een paar dagen later schieten. Nader onderzoek wees uit dat hij hamstringklachten heeft. Het is onduidelijk hoe lang De Jong nog aan de kant staat. Ook Memphis heeft een kwetsuur aan de hamstring. De aanvaller moest zich evenals De Jong laten vervangen tijdens de wedstrijd in Polen. Naast De Jong en Memphis ontbreken dus ook Aráujo, Koundé en Bellerín in de selectie van FC Barcelona voor de trip naar Italië. 

De wedstrijd tegen Internazionale is heel belangrijk voor Barça in de strijd om plaatsing voor de achtste finales. De ploeg van Xavi begon met een 5-1 overwinning op Viktoria Pilsen uitstekend aan de Champions League, maar ging zes dagen later met 2-0 onderuit bij Bayern München. Daardoor moet het bezoek aan Internazionale winnend worden afgesloten. De Italianen hebben evenals Barça drie punten na twee wedstrijden. 

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd