Ten Hag wordt scheel getikt en heeft Feyenoord reden tot klagen?

3 oktober 2022, 00:30   Bijgewerkt: 2 oktober 2022, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 2 oktober. 

Ten Hag krijgt met United pak slaag in eerste Manchester Derby

Manchester United heeft zondagmiddag een dikke nederlaag geleden op bezoek bij stadgenoot Manchester City. De ploeg van manager Erik ten Hag werd in het Etihad Stadium behoorlijk van de mat gespeeld en ging uiteindelijk met een 6-3 pak slaag naar huis. United had geen antwoord op Erling Haaland en Phil Foden.

Na PSV en Ajax lijdt ook Feyenoord kostbaar puntverlies

In navolging van Ajax en PSV heeft ook Feyenoord kostbaar puntverlies geleden in de Eredivisie. De ploeg van trainer Arne Slot kwam in Nijmegen niet verder dan een teleurstellend gelijkspel tegen NEC (1-1). Daardoor laten de Rotterdammers een enorme kans om verder aan te haken bij de concurrentie liggen

Is Feyenoord bestolen in Nijmegen? "Hij beweegt helemaal niet"

Na de nederlaag van PSV in Leeuwarden en het gelijkspel van Ajax tegen Go Ahead Eagles wist Feyenoord dat het op bezoek bij NEC uitstekende zaken had kunnen doen in de strijd om de bovenste plekken. De Rotterdammers moesten in Nijmegen echter genoegen nemen met een gelijkspel. Maar hadden zij niet gewoon recht op de overwinning? Een actie van Santiago Giménez in de slotfase is in ieder geval voer voor discussie.

Stadionramp in Indonesië: ruim honderd doden bij massale rellen

In de Indonesische stad Malang zijn dit weekend zeker 174 voetbalfans om het leven gekomen. Na de wedstrijd tussen Arema FC en Persebaya Surabaya ging het helemaal mis in het Kanjuruhan Stadium. Er wordt door de lokale politie gevreesd voor nog meer doden.

Rentree Benzema pakt verkeerd uit voor Real: behoorlijke misser

Real Madrid heeft zondagavond voor de eerste keer dit seizoen puntenverlies geleden in de competitie. De Spaanse kampioen en Champions League-winnaar kwam op eigen veld, ondanks de terugkeer van Karim Benzema, niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Osasuna. Voor Benzema was er zelfs een negatieve hoofdrol weggelegd.

Einde aan fraaie reeks: Van Bommel en scorende Janssen onderuit

Er stond in de eerste maanden van het seizoen in België geen maat op Antwerp FC. De ploeg van Mark van Bommel won haar eerste negen competitiewedstrijden en sloeg al snel een groot gat ten opzichte van landskampioen Club Brugge. Maar aan al het moois komt een einde en dat geldt ook voor de zegereeks van Antwerp FC. Zondagavond gingen Van Bommel en co immers met 2-1 onderuit tegen KV Kortrijk. Vincent Janssen was verantwoordelijk voor de enige Antwerpse treffer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen