Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vitesse dacht ook aan Oosting: "Ik sta er niet van te kijken"

Vitesse dacht ook aan Oosting: "Ik sta er niet van te kijken"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 oktober 2022 – In de zoektocht naar een opvolger van Thomas Letsch dacht Vitesse ook aan Joseph Oosting. De oefenmeester van RKC is echter gelukkig in Waalwijk. Maar de Arnhemse interesse kwam voor hem niet als een verrassing.

Vitesse beleefde een turbulente zomer. De Arnhemmers zagen de ene na de andere sterkhouder vertrekken, maar door financiële onzekerheid wegens het uitblijven van een nieuwe eigenaar konden er geen directe vervangers worden gehaald. Letsch moest het doen met een kleine en kwaliteitsarme spelersgroep. Dat deed hij nog best aardig. Anderhalve week geleden kwam er echter een einde aan de samenwerking tussen Vitesse en Letsch. De Duitser trok per direct de deur van het Gelredome achter zich dicht en vertrok naar Vfl Bochum.

De Arnhemmers stelden vorige week Philip Cocu aan als vervanger. Ze hadden natuurlijk meer namen op het lijstje staan, waaronder dus Oosting. Hij presteert uitstekend met RKC Waalwijk en dat bleef dus niet onopgemerkt. "Er is inderdaad contact geweest met mijn zaakwaarnemer", vertelde Oosting zondagmiddag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-2) bij ESPN. "Voor de rest heb ik niks meer gehoord. Ik ben hier trainer en ik vind het van disrespect tonen als ik daaraan ga denken. Ik ben nu trainer van RKC, ben ergens aan begonnen met de club en daar houd ik mij aan."

Maar de interesse van Vitesse kwam voor Oosting niet uit de lucht vallen. "Ik sta er niet van te kijken moet ik eerlijk zeggen. Dat is natuurlijk ook omdat je daar jarenlang hebt gewerkt. Ik ken de club door en door. Ze weten hoe ik ben en hoe ik werk, dus wat dat betreft sta ik er niet van te kijken." Het is echter de vraag of Oosting RKC had verlaten als Vitesse concreet was geworden. "Ik heb hier de kans gekregen en ik mag me hier dagelijks ontwikkelen met een mooie staf, mooie mensen en een goede spelersgroep."

Lees ook: Cocu opent Vitesse-tijdperk met nederlaag: "Niet geschrokken" Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd