Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Derde trainersontslag in Premier League een feit: Wolves grijpen in

Derde trainersontslag in Premier League een feit: Wolves grijpen in

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 oktober 2022 – Wolverhampton Wanderes heeft afscheid genomen van trainer Bruno Lage. Daar maakten verschillende Britse media zondagmiddag melding van en dat is zojuist bevestigd door de club zelf. Wolverhampton Wanderers is de huidige nummer achttien van de Premier League. 

De club zelf heeft het ontslag van Lage inmiddels bevestigd, waar The Guardian en The Telegraph eerder al meldden dat de oefenmeester zijn spullen kon gaan pakken. De Portugese trainer is zondag op de hoogte gesteld van het ontslag, nadat hij zaterdag met zijn ploeg onderuit ging op bezoek bij West Ham United (2-0).

De nederlaag in het Londen Stadium tegen The Hammers kost Lage nu de kop. Wolverhampton Wanderers, dat de afgelopen seizoenen prima stand hield in de Premier League, is slecht aan het seizoen begonnen. De ambitieuze club staat momenteel op een achttiende plek in de Premier League, waardoor degradatievoetbal dreigt.

Dat past niet bij de ambities die de club heeft, want Wolverhampton gaf afgelopen zomer nog veel geld uit om verdere stappen omhoog te gaan zetten als club. Het gaat echter juist minder goed dan in het afgelopen seizoen, waardoor de directie heeft ingegrepen. Het is na het ontslag van Bournemouth-trainer Scott Parker en Thomas Tuchel, die moest vertrekken bij Chelsea, het derde trainersontslag in de Premier League.

Lees ook:  Ten Hag krijgt met United pak slaag in eerste Manchester Derby Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd