Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ultee vertelt over situatie-Yilmaz: "Dan is dat makkelijk gezegd"

Ultee vertelt over situatie-Yilmaz: "Dan is dat makkelijk gezegd"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 oktober 2022 – Sjors Ultee is zondagochtend nogmaals ingegaan op de soap rond Burak Yilmaz bij Fortuna Sittard. De trainer werd onlangs door de Limburgers op straat gezet en kijkt met een dubbel gevoel terug op de afgelopen periode. Daarin speelde aanwinst Yilmaz een grote rol bij Fortuna.

"Het is een beetje een standaard zinnetje, maar niemand is groter dan de club", aldus Ultee zondagochtend aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Ik heb wel een beetje mijn twijfels, zonder dat er iets kwaads in de zin is, of hij niet veel groter dan de club is. Daar kan hij niks aan doen, hij was heel bescheiden en behulpzaam. Maar ik kan me goed voorstellen dat het voor de medespelers best gek is."

Lees ook: Fortuna deelt flinke degradatie-tik uit aan dramatisch Volendam

De entree van Yilmaz ging zeker niet zonder slag of stoot. "Je weet dat hij een van de beste vrienden van de eigenaar is. Hij kan niet zo goed Engels en heeft ook nog een bepaalde status. De eigenaar gaf Yilmaz ook nog extra lang vakantie. Paul Gladon had er al vijf in liggen, maar hij wist dat de kans groot was dat hij aan de kant moest. Dan is het gemakkelijk om te zeggen dat de trainer gewoon de beste op moet stellen."

Fortuna won twee keer zonder Ultee
Ultee werd bij Fortuna opgevolgd door de Spaanse oefenmeester Julio Velázquez. Onder zijn leiding werden er al twee degradatiekrakers omgezet in een driepunter. Fortuna won vlak voor de interlandperiode in eigen huis van Excelsior (1-0) en bleek zondag met 2-0 te sterk voor FC Volendam. Na acht wedstrijden heeft de club nu zeven punten en staat Fortuna veertiende. Volgende wacht wacht een nieuwe kelderkraker tegen Vitesse.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd