Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax krijgt tegen Napoli te maken met onervaren Franse arbiter

Ajax krijgt tegen Napoli te maken met onervaren Franse arbiter

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 oktober 2022 – Ajax speelt aanstaande dinsdag in de groepsfase van de Champions League tegen SSC Napoli. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA staat onder leiding van scheidsrechter François Letexier uit Frankrijk. Hij is nog niet bepaald een ervaren kracht in de Champions League.

De 33-jarige arbiter fluit zijn wedstrijden normaal gesproken in de Ligue 1. Het treffen tussen Ajax en Napoli wordt pas zijn zesde wedstrijd in de Champions League. De Johan Cruijff ArenA is echter geen onbekend terrein voor Letexier. Hij floot op 15 november 2020 al de wedstrijd tussen Oranje en Bosnië. In de vorige editie van de Nations League was Oranje met 3-1 te sterk.

Lees ook: Ajax mist koppositie door verrassend gelijkspel tegen Eagles

Letexier wordt in Amsterdam bijgestaan door assistent-scheidsrechters Cyril Mugnier en Mehdi Rahmouni. De rol van vierde official is weggelegd voor Jérémy Stinat. Als assistent-VAR is ook een Fransman aanwezig. Benoît Millot moet dinsdagavond samen met de Pool Tomasz Kwiatkowski de wedstrijd van achter het bekende scherm in de gaten houden. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt.

Ajax staat voor belangrijk tweeluik
Voor Ajax is de wedstrijd tegen Napoli van groot belang. De Amsterdammers hebben na twee duels drie punten gepakt en staan op de derde plek van groep A. Napoli heeft namelijk al zes punten en is de trotse koploper. Liverpool, dat op basis van onderling resultaat boven Ajax staat, neemt het dinsdagavond (21.00 uur) op Anfield op tegen hekkensluiter Rangers FC.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd