Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Puntverlies komt hard aan bij Ajax: "Je schaamt je eigenlijk kapot"

Puntverlies komt hard aan bij Ajax: "Je schaamt je eigenlijk kapot"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 oktober 2022 – Ajax heeft een zeer teleurstellende zaterdagavond beleefd. Waar de verrassende 3-0 nederlaag van concurrent PSV tegen SC Cambuur een extra opsteker had moeten zijn, verspeelde het juist zelf ook punten tegen Go Ahead Eagles. Davy Klaassen en Jurriën Timber baalden na afloop flink voor de camera van ESPN.

"We moeten wel beter dan dit, ja", begon Klaassen met een understatement. Zelf zette hij zijn ploeg kort voor rust nog op 1-0, maar volgens hem waren er genoeg kansen om die voorsprong verder uit te breiden. "Als je met 1-0 voorstaat, mag je dat nooit meer weggeven. Het is leuk als je scoort, maar als je thuis tegen Go Ahead Eagles 1-1 speelt, dan schaam je je eigenlijk kapot", zei hij wat geïrriteerd. 

Lees ook: Schreuder is nog mild voor Ajax: "Vergaten 2-0 te maken"

Timber
Wat Klaassen des te meer frustreerde, was het feit dat de nederlaag van PSV voor hem een extra motivatie was. Dat zag Jurriën Timber overigens anders. "Het was een kans om punten uit te lopen. Maar een oppepper? Dat vind ik kinderachtig. We moesten focussen op onze eigen wedstrijd."

Dat ging dus echter niet volgens plan. "Ik miste een stukje scherpte, agressiviteit, de wil om te scoren. Het was een beetje down voor mijn gevoel", legde Timber uit. "Je bent blij dat je de 1-0 maakt en voor m'n gevoel werkten we goed toe naar de 2-0 in de tweede helft. We hadden echt wel controle, maar creëerden niet echt kansen. En dat stukje scherpte en agressiviteit misten we. Dan roep je het over jezelf af."

Lees ook: Ajax mist koppositie door verrassend gelijkspel tegen Eagles
Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd