Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Clasie moest Oranje voor tweede keer afzeggen, WK nog niet uitgesloten

Clasie moest Oranje voor tweede keer afzeggen, WK nog niet uitgesloten

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 oktober 2022 – Jordy Clasie is ongetwijfeld een van de zestig spelers die door bondscoach Louis van Gaal in de gaten worden gehouden. De middenvelder van AZ werd in maart voor het eerst in jaren weer opgeroepen voor Oranje, maar in de interlandperiodes daarna ontbrak hij weer. Aan ESPN legde hij zaterdagavond uit waarom. 

"Ik heb er contact over gehad met de bondscoach. Wat er besproken is blijft verder tussen ons, maar ik heb met hem gesproken", begon Clasie ietwat mysterieus. Vervolgens werd echter wel duidelijk dat het aan hemzelf lag dat hij geen deel uitmaakte van de selectie. "Ik ben niet gepasseerd. Of ik zelf heb aangegeven dat het even niet hoefde? Daar kom het wel op neer."

Hij legde uit waarom. "Ik heb een iets lastigere periode gehad, problemen met m'n knie. Daarin heb ik samen met de medische staf besloten dat dit niet het juiste moment was om te gaan. Ook omdat we bizar veel wedstrijden spelen, hebben we daar uiteindelijk voor gekozen." Opvallend is dat Clasie in juni om dezelfde reden zelf bedankte voor Oranje. 

Lees ook: Clasie zegde Oranje zélf af: "Anders had ik erbij gezeten"

WK
Wat de gevolgen zijn van Clasies afwezigheid tijdens de laatste keren dat Oranje samenkwam, is nog niet te zeggen. Volgens de speler zelf is deelname aan het WK in ieder geval nog niet uitgesloten. "Uiteindelijk niet. Laten we gewoon zo doorgaan bij AZ, dan zien we wel wat er gaat gebeuren", besloot hij nuchter.

Lees ook: AZ haalt uit in Groningen en is voor even koploper in de Eredivisie

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd