Ihattaren einde verhaal bij Ajax: "Hebben we nu al tien keer gezegd"

30 september 2022, 23:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De periode van Mohamed Ihattaren (20) bij Ajax komt deze winter zeer vermoedelijk ten einde. De voetballer wordt momenteel gehuurd van Juventus, maar is na de nieuwe onrust rond zijn persoon volledig persona non-grata. De verwachting is dat de Amsterdammers spoedig afscheid nemen van de voetballer.

Dat schetst journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf, naar aanleiding van de uitgebrande auto van de voetballer die deze week werd gevonden. "Een dag ervoor was de trouwerij met influencer Yasmine Driouech. Dat werd allemaal bekend een dag later vinden ze die Porsche... Dan vraag je je toch af of er een verband zal liggen met de eerdere verhalen die de ronde deden. Over de relatie met de onderwereld, dat die hem zochten", aldus Driessen over Ihattaren.

"Ja, het is wel einde verhaal bij Ajax. Dat we hebben we nu al een keer of tien gezegd. Hij staat op geen enkel spelerslijstje", weet Driessen. "Hij traint apart met Gerald Vanenburg en ik vraag me zelfs af of dat wel met Ajax is." Mogelijk houdt hij zijn conditie op peil buiten de club. "Ik denk dat het einde verhaal is en dat Ajax de optie niet gaat lichten. Dan moet hij in januari weer terug naar Turijn."

Lees ook: Ihattaren verrast en trouwt razendsnel met ex van goede vriend

En dat terwijl dit seizoen nog zo goed begon voor Ihattaren, die in de voorbereiding een goede indruk maakte. "Toen was het WK nog zelfs zijn droombeeld", weet Driessen. "Dat geeft ook wel de kinderlijke naïviteit aan van hem, dat hij dacht zich in twee à drie maanden in de kijker dacht te spelen van Louis van Gaal. Op dat moment wist je al: dat is tegen beter weten", zei Driessen. In december loopt de verhuurperiode van de voetballer af: dan keert hij terug bij Juventus, waar hij nog tot 2025 vastligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja zou een koopje zijn geweest. Jaar ervoor moest hij nog 20 miljoen kosten. Iets voor Antwerpen: Overmars is dol op koopjes en vanBommel kent hem van jong Psv en Psv1. Daarnaast goed voor hem om buiten Utrecht te zijn en wel buitenland en Antwerpen, zelfde taal, weer etc Laten we hopen dat het goed met hem komt. Aisatti, Bakkali, Labyad etc hebben het ook niet gehaald al is MO toch iets beter.

Roope
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geef graag mensen voordeel van de twijfel. Het leek eerst best allemaal in orde te komen met Ihattaren. Maar met alles wat er de afgelopen maanden weer is gebeurd, inclusief alle stiltes (en daarom juist alle speculaties) begin ik vertrouwen te verliezen. We zullen het zien.

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ihattaren mocht van schmid spelen tegen ajax in het begin,,ik heb de wedstrijd gezien en ihataren verloor..daarna was t ruzie met de trainer en hebben we niks meer van ihataren gezien

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bedoeld dat hij plotseling tegen zijn oude club psv mocht spelen in het begin vh seizoen voor de neusjes...Was niks en blijft niks.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen