Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Martínez wacht immense uitdaging, maar krijgt groot compliment

Martínez wacht immense uitdaging, maar krijgt groot compliment

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 september 2022 – Manchester United komt zondag weer in actie in de Premier League. De ploeg van Erik ten Hag moet meteen aan de bak, want op het programma staat een bezoek aan Manchester City. Dat betekent voor Lisandro Martínez een weerzien met Erling Haaland. Pep Guardiola is in ieder geval onder de indruk van de Argentijn.

Voor Martínez is Haaland geen onbekende en andersom dus ook niet. Vorig seizoen stonden beiden nog tegenover elkaar tijdens de ontmoeting tussen Ajax en Borussia Dortmund in de groepsfase van de Champions League. Ajax boekte een indrukwekkende 4-0 overwinning, al had het ook deels aan Remko Pasveer te danken dat het verschil in de score zó groot was. De doelman redde een aantal keer uitstekend op pogingen van onder meer Haaland, die het in de duels erg lastig had met Jurriën Timber en Martínez.

Zondag krijgt Martínez opnieuw de taak om de Noor van scoren af te houden. Dat belooft een immense klus te worden. Haaland was dit seizoen immers al veertien keer trefzeker voor Manchester City. Martínez zal er echter alles aan doen om Haaland het leven zuur te maken. Als we Guardiola moeten geloven, mag óók Haaland zijn borst natmaken. "Het is voor hem niet de eerste keer dat hij tegen een lange spits speelt, hij kan dat goed aan", zei Guardiola vrijdag op zijn persconferentie over Martínez. "Het is belangrijk om dapper en intelligent te zijn. Hij is een fantastische speler. Agressief en goed in de opbouw."

Lees ook: Ten Hag heeft voorin weer wat te kiezen en verdedigt Maguire

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd