Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Gaal opgelet: Lang maakt zaterdag mogelijk zijn rentree

Van Gaal opgelet: Lang maakt zaterdag mogelijk zijn rentree

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 september 2022 – Noa Lang staat aan de vooravond van zijn rentree bij Club Brugge. De aanvaller, die eind augustus geblesseerd raakte aan zijn enkel, is fit genoeg voor een plekje in de selectie voor het thuisduel met KV Mechelen.

Dat bevestigde Club Brugge-trainer Karl Hoefkens vrijdagmiddag op de persconferentie. Lang maakte eerder deze week al zijn rentree op het trainingsveld en lijkt zaterdagavond zijn eerste minuten sinds 21 augustus te kunnen gaan maken. De aanvaller viel toen in de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk na 71 minuten in, maar moest een paar minuten later noodgedwongen het veld verlaten. Lang blesseerde zich ongelukkig aan zijn enkel, waardoor hij ruim een maand aan de kant heeft gestaan.

De blessure kwam voor Lang op een vervelend moment. Het waren de laatste weken van de zomerse transferwindow, waarin iedereen rekening hield met een vertrek uit Brugge. Lang was in juni nog zeer stellig in een interview met Het Laatste Nieuws. De oud-speler van Ajax had naar eigen zeggen de Belgische competitie 'heet gemaakt' en was er zeker van dat hij na de zomerstop niet meer terug zou keren. Maar waar Charles de Ketelaere naar AC Milan vertrok, bleef de concrete belangstelling voor Lang uit.

Door de kwetsuur aan zijn enkel moest Lang ook de afgelopen interlandperiode aan zich voorbij laten gaan. De dribbelaar maakte in juni nog een prima indruk bij Oranje. Lang scoorde in de thuiswedstrijd tegen Wales en kon ook Louis van Gaal bekoren. Doordat Lang de Nations League-duels met Polen en België moest missen lijken zijn kansen op WK-deelname te zijn afgenomen. Maar hij heeft nog een maand om zich alsnog in de kijker te spelen bij Van Gaal. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd