Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slot bespreekt penaltytest Bijlow en heeft vertrouwen in doelman

Slot bespreekt penaltytest Bijlow en heeft vertrouwen in doelman

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 september 2022 – Justin Bijlow was de afgelopen weken onderwerp van gesprek. De doelman van Feyenoord werd niet geselecteerd door Louis van Gaal, maar moest zich wel melden voor de strafschoppentest. Daar heeft Bijlow een goed gevoel aan overgehouden.

Dat vertelde Arne Slot vrijdagmiddag op de persconferentie in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen NEC althans. Ook de oefenmeester van Feyenoord reageerde verrast op Van Gaal van zijn besluit om naast Bijlow ook Kjell Scherpen uit te nodigen om te oefenen op strafschoppen. Beide goalies behoorden niet tot de definitieve selectie van Oranje voor de Nations League-duels met Polen en België. "Ik denk niet dat het vaak is gebeurd, maar Justin heeft er een goed gevoel aan overgehouden", werd Slot geciteerd door Voetbal International. "Nu is het voor hem zaak om goed te blijven presteren bij ons."

En daar is de doelman klaar voor, als we zijn trainer moeten geloven. "Hij staat met veel energie op het trainingsveld. Hij is klaar om te presteren met Feyenoord. Vandaaruit kan je worden opgeroepen. Ik ben zeker blij met Bijlow." Slot vindt het overigens begrijpelijk dat Van Gaal zover waarde hecht aan strafschoppen. "Ik vind het niet raar, maar ik denk ook niet dat het Nederlands elftal daarin een voorloper is. Ik lees een boek over Liverpool, daar zijn ze er ook heel erg mee bezig. Het is niet nieuws, maar het is wel heel erg goed dat er aandacht aan wordt besteedt."

Bij Feyenoord wordt er niet zo nadrukkelijk getraind op strafschoppen. Slot wil naar eigen zeggen ook aan andere dingen werken. Dat betekent echter niet dat hij geen vertrouwen heeft in Bijlow zijn kwaliteiten als het om strafschoppen gaat. "Justin is goed in het tegenhouden van ballen, dan is de kans ook aanwezig dat je een strafschop stopt."

Lees ook: Slot lang ziek geweest van nederlaag tegen PSV

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd