Boëtius ontvangt uitstekend nieuws in strijd tegen tumor

30 september 2022, 14:00   Bijgewerkt: 30 september 2022, 14:12

Jean-Paul Boëtius heeft uitstekend nieuws ontvangen in zijn strijd tegen de tumor in een testikel. De aanvaller van Hertha BSC, die in het verleden furore maakte bij Feyenoord, hoeft namelijk geen chemotherapie te ondergaan. Dat heeft onderzoek uitgewezen. 

De voetbalwereld werd onlangs opgeschrikt door het nieuws over Boëtius. Bij de 28-jarige vleugelspeler werd een tumor in een testikel ontdekt. Boëtius werd vorige week al succesvol geopereerd aan de tumor en vrijdagmiddag meldde Hertha BSC dat onderzoek heeft uitgewezen dat de aanvaller geen chemotherapie hoeft te ondergaan. "Daar zijn we allemaal heel blij mee. De hele Hertha-familie is daar blij mee. Het is heel, heel goed nieuws", zei clubarts Marcus Jung op de persconferentie. 

Boëtius maakte afgelopen zomer de overstap van FSV Mainz 05 naar Hertha BSC. Voor de club uit Berlijn kwam hij vooralsnog zes keer in actie, waarvan tweemaal als basisspeler. Hij scoorde nog niet en gaf ook nog geen assist. Zijn laatste optreden dateert van 16 september. Toen deed de aanvaller 72 minuten mee in de uitwedstrijd tegen zijn oude werkgever Mainz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen