Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Geruchtenmolen Barcelona: Neves, Moleiro en Dembélé

Geruchtenmolen Barcelona: Neves, Moleiro en Dembélé

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 september 2022 – FC Barcelona leek financieel een barre periode tegemoet te gaan, maar de club wist de selectie afgelopen zomer toch spectaculair te versterken met onder meer Robert Lewandowski en Jules Koundé. Ook in de aankomende maanden gonst het van de geruchten in Camp Nou. Zo zou de opvolger van Sergio Busquets uit Engeland moeten komen, heeft de club 'de nieuwe Pedri' op het oog en lonkt een nieuw contract voor Ousmane Dembélé.

De Catalaanse krant Sport bericht over Sergio Busquets. De geruchten dat de middenvelder na het huidige seizoen naar de MLS vertrekt worden steeds sterker. Het Inter Miami van David Beckham zou de belangrijkste gegadigde zijn om de middenvelder over te nemen. Als opvolger dacht Barcelona aan Martin Zubimendi van Real Sociedad, maar die lijkt bij te gaan tekenen in Baskenland. Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) is daarom volgens de krant nu de belangrijkste gegadigde om de vacante positie op het middenveld te gaan bekleden.

Daarnaast weet Mundo Deportivo te melden dat de Catalanen in de markt zijn voor Alberto Moleiro. De negentienjarige aanvallende middenvelder van Las Palmas wordt in Spanje al 'de nieuwe Pedri' genoemd, omdat de 'oude' Pedri van dezelfde club afkomstig is. Moleiro zou een ontsnappingsclausule van dertig miljoen euro in zijn contract hebben staan, die bij promotie naar het hoogste niveau automatisch wordt verdubbeld. Aangezien zijn club na zeven wedstrijden bovenaan staat in de Segunda Division, zou het weleens wijsheid kunnen zijn om de clausule in de aankomende winter te activeren.

Nieuw contract Dembélé
Dezelfde krant meldt eveneens dat Barca opnieuw om tafel zou willen met de Fransman Ousmane Dembélé. De buitenspeler, die de club vier jaar geleden nog 130 miljoen euro kostte toen hij overkwam van Borussia Dortmund, dreigde afgelopen zomer al transfervrij de deur uit te lopen, maar verlengde zijn contract alsnog tot 2024. In zijn huidige verbintenis zou echter een clausule van 'slechts' 50 miljoen euro staan. Reden genoeg voor de club om het contract alweer open te willen breken, aangezien Dembélé dit seizoen een belangrijke kracht is voor trainer Xavi. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd