Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'PSG probeert stokje te steken voor terugkeer Messi bij Barça'

'PSG probeert stokje te steken voor terugkeer Messi bij Barça'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 september 2022 – Lionel Messi (35) kan zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengen tot 2024, met een optie voor een jaar langer. Dat schrijft het Spaanse Cadena SER. Met de nieuwe verbintenis zou de Franse club de geruchten dat Messi terug zou willen keren bij FC Barcelona naar het rijk der fabelen willen verwijzen.

Messi tekende in 2021 verrassend bij de Parijzenaars, nadat hij lange tijd met Barcelona in onderhandeling was over een nieuw contract. Wegens de beroerde financiele situatie van zijn oude club besloot deze uiteindelijk dat de Argentijn mocht vertrekken. PSG hapte toe, en Messi lijkt na een cijfermatig 'minder' eerste jaar dit seizoen zijn draai helemaal te hebben gevonden. 

Mocht het PSG lukken de superster na 2023 binnen boord te houden, dan is Messi 38 tegen de tijd dat zijn contract afloopt. De krant weet dat de club hem probeert te verleiden door hem hetzelfde salaris als hij momenteel krijgt voor te houden. De Argentijn zou in Parijs zo'n 3,3 miljoen euro per maand opstrijken. De vraag is of Barcelona een vergelijkbaar bedrag over zou kunnen hebben voor de verloren zoon.

'Comeback is haalbaar'
De berichten komen amper twee dagen nadat vice-voorzitter Eduard Romeu in gesprek met een lokaal radiostation de hoop op een sensationele comeback van Messi in Camp Nou 'haalbaar' noemde. De bestuurder had wel een belangrijke kanttekening. "Alleen als hij transfervrij is kan hij komen." Naast de symbolische waarde die Messi vertegenwoordigt, laat hij dit seizoen zien zich op het veld nog altijd met de wereldtop te kunnen meten. In acht competitiewedstrijden voor PSG was hij viermaal trefzeker en gaf hij liefst zeven assists. Daarnaast hoopt hij in Qatar nu eindelijk een Wereldkampioenschap met Argentinië aan zijn imposante erelijst toe te voegen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd