Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

United-legende Scholes betwijfelt topaankoop Ten Hag

United-legende Scholes betwijfelt topaankoop Ten Hag

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 september 2022 – Voormalig Manchester United-middenvelder Paul Scholes heeft zich kritisch uitgelaten over de transferzomer van zijn oude club. De Engelsman ziet geen richting in het transferbeleid van United en vraagt zich af wie er verantwoordelijk wordt gehouden binnen de clubleiding. Met name de transfer van de Braziliaanse middenvelder Casemiro (30) verbaasde Scholes.

Met de grote transfers van Antony, Christian Eriksen en Lisandro Martinez werd de selectie van Erik ten Hag afgelopen zomer flink versterkt. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt kwam ook Casemiro over van Real Madrid voor een bedrag van bijna 71 miljoen euro. Ondanks de ervaring die de verdedigende middenvelder met zich mee brengt, vraagt Scholes zich af of dit een goede transfer is voor United.

"Het was een complete chaos. Ik vond het geen goede transferperiode. De transfer van Casemiro is afgerond in twee dagen tijd. Ik vraag me af of deze transfer uit de koker komt van de manager. Een hoop geld en een lang contract…" Scholes denkt daarom dat er bij United een technisch directeur aan moet worden gesteld. "Ik denk dat ze iemand verantwoordelijk moeten maken voor het aankoopbeleid. Anders wordt de manager (Ten Hag, red.) straks verantwoordelijk gehouden", aldus de clublegende. Tot dusver kwam Casemiro tot 3 wedstrijden in de Premier League.

Manchester derby
Aankomende zondag neemt United het in de Premier League op tegen Manchester City. Na een slechte start van de competitie wist de ploeg van Ten Hag het tij te keren en de afgelopen vier wedstrijden in de competitie te winnen. Nu staat United dus een serieuze test te wachten en kunnen zij laten zien of de weg omhoog daadwerkelijk is ingezet.

Lees ook: Transferklappers kennen keerzijde: dieprode cijfers voor United Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd