Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nagelsmann baalt van harde kritiek na dramatische reeks Bayern

Nagelsmann baalt van harde kritiek na dramatische reeks Bayern

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 september 2022 – Bayern München is aan een ongekend slechte reeks bezig in de Bundesliga. De laatste vier officiële duels werden niet gewonnen door Der Rekordmeister en voor de interlandbreak werd er zelfs verloren van FC Augsburg (1-0). Trainer Julian Nagelsmann trekt het boetekleed aan na de toenemende kritiek aan zijn adres.

"Ik lieg als ik zeg dat het niets met mij gedaan heeft", zei hij over de slechte prestaties en de toenemende kritiek aan zijn adres voor het duel met Bayer Leverkusen vrijdagavond. "Iedereen moet zich verantwoordelijk voelen de resultaten. Ik in elk geval wel. Maar ik ben niet verantwoordelijk voor alles wat er bij Bayern München gebeurt, terwijl ik mijn naam wel erg vaak voorbij zien komen."

Volgens de oefenmeester krijgt hij zelf wel heel veel op zijn bordje. "Het laat me overigens koud, omdat ik weet wat ik te bieden heb als trainer. Ik investeer in mezelf voor deze baan en geef de spelers de instructies. Dus ik loop niet weg voor mijn verantwoordelijkheid, want het is altijd goed om jezelf de vraag te stellen waarom je iets doet", vervolgde Nagelsmann zijn woorden. Door slechts drie zeges in de eerste zeven wedstrijden staat Bayern München slechts op de vijfde plaats in Duitsland.

Lees ook: 'Bayern komt terug voor gedroomde opvolger Lewandowski'

"Maar we hadden 93 schoten op doel in de laatste vier wedstrijden", bleef Nagelsmann rustig, ondanks dat al die pogingen geen zege opleverden. "Het potentieel dat in de spelers zit, stemt me positief voor de toekomst. We hebben nog genoeg in het arsenaal dat we nog niet hebben laten zien. We staan echter nog niet waar we willen staan en hebben hard punten en een overwinning nodig", erkende Nagelsmann, die tegen Bayer in elk geval Bouna Sarr, Lucas Hernández, Kingsley Coman en Paul Wanner moet missen vanwege blessureleed. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd