Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Vertrek Van de Beek was vanwege voorkeursbehandeling Pogba'

'Vertrek Van de Beek was vanwege voorkeursbehandeling Pogba'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 september 2022 – De verhuurbeurt van Donny van de Beek afgelopen seizoen aan Everton had alles te maken met de status van concurrent-middenvelder Paul Pogba. De Nederlander werd door Manchester United tijdelijk bij The Toffees gestald, maar volgens zijn voormalig zaakwaarnemer Guido Albers had dat vooral te maken met zijn Franse collega.

Ondanks dat Van de Beek elke dag hard trainde – volgens Albers twee maanden lang zelfs zo'n tien uur per dag – kreeg hij maar amper kansen onder manager Ole Gunnar Solskjær. De Noorse coach bleef telkens de voorkeur uitspreken voor Pogba, ondanks dat de Fransman meermaals te laat op het trainingscentrum verscheen. "Ik zag de teleurstelling bij Van de Beek over de manier waarop hij werd behandeld door United", blikte Albers terug bij Voetbalprimeur.

Pogba bood zijn excuses aan werd vervolgens weer doodleuk in de basis gezet. Daarmee werd de relatie tussen Van de Beek en Manchester United flink bekoeld, zo geeft Albers aan. Hoewel hij inmiddels terug is bij The Red Devils, zou er nog altijd ontevredenheid zijn bij de oud-Ajacied. Ook na het vertrek van Pogba en komst van Erik ten Hag krijgt Van de Beek nog altijd weinig kansen in het eerste van Manchester United.

Lees ook: Ten Hag heeft keiharde boodschap voor Donny van de Beek

Van de Beek naar Real Madrid?
Overigens vertelde Albers eveneens dat Van de Beek héél dicht bij de overgang naar Real Madrid was. Er lag een akkoord tussen alle betrokken partijen, maar door de uitbraak van de coronacrisis zette De Koninklijke een streep door de deal. Uiteindelijk vertrok de middenvelder voor zo'n veertig miljoen naar Manchester United, maar kon daar – net als bij Everton overigens – geen vaste basisplaats veroveren door diverse omstandigheden. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd