Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV krijgt opnieuw goed nieuws uit de ziekenboeg

PSV krijgt opnieuw goed nieuws uit de ziekenboeg

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 september 2022 – PSV ging de interlandbreak in als koploper van de Eredivisie en krijgt na de internationale wedstrijden van de afgelopen twee weken ook nog de beschikking over een aantal spelers extra. Spits Luuk de Jong kondigde al aan dat hij hoopt zo snel mogelijk terug te keren, terwijl ook een rentree van Mauro Júnior (23) in de lucht hangt.

De middenvelder annex vleugelverdediger kwam onder Ruud van Nistelrooij nog niet in actie dit seizoen vanwege blessureleed. Het Eindhovens Dagblad zag echter dat de Braziliaan de training op De Herdgang weer heeft hervat. Vooralsnog doet Júnior dat weliswaar individueel, maar het is wel weer de eerste stap naar een volledig herstel en dus inzetbaarheid.

Júnior kende vorig seizoen een geweldige periode bij PSV, waarin hij zelfs even werd gelinkt aan een rol bij het Nederlands elftal. Maar onder de nieuwe coach maakte hij door zijn blessure nog geen minuten. Tot dusver kwam hij tot 93 officiële wedstrijden in dienst van de Eindhovenaren, waarin hij zevenmaal scoorde en veertien assists gaf.

Lees ook: De Jong mikt op snelle terugkeer: "Goede stappen aan het maken"

Blessures PSV
Naast De Jong en Júnior zitten ook Marco van Ginkel, Olivier Boscagli en Noni Madueke (die wel ook al voorzichtig kon trainen) in de ziekenboeg. In elk geval die laatste twee zijn voorlopig nog afwezig, terwijl Van Ginkel met zijn hamstringklachten voorlopig eveneens nog niet terugverwacht wordt. Anwar El Ghazi moest voor de interlandbreak de topper tegen Feyenoord nog aan zich voorbij laten gaan, wordt hij tegen SC Cambuur gewoon inzetbaar geacht.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd